Tråll - Trusselen fra dypet

Tråll! Trusselen fra dypet - i Topcamp Hallingdal

Hallingtrålla er heldigvis ikke sånne skumle og farlige tråll som lukter kristenmanns blod og spiser turgåere - neida, de er snille, vennlige vesener med sans for kunst, vakre ting, musikk, god mat og hygge. Alt er idyll og harmoni i dalen, men så begynner det å dukke opp uvennlige, mystiske beskjeder, til både den ene og den andre... Ingen forstår hvem som står bak disse usympatiske meldingene, som er verre enn kommentarfeltet på vg.no...   En uhyggelig stemning brer om seg i dalen - og snart forstår trilla at hele den frie tilværelsen er truet. Storetrållet er mye mer glad i å male bilder og lukte på blomster enn å trene styrke. I tillegg er han plaget av eksem, så for et utrent øye kan familieoverhodet rett og slett virke litt pysete. Men heldigvis er den lille trålldattera Ålivia både meget modig og rådsnar, i tillegg til at hun får hjelp av sin bestevenn, ulve-ekornet Lupus. Sleipner Slagg har hun klart å hamle opp med tidligere, men denne sommeren dukker det opp en helt annen trussel... fra dypet! Er alt håp ute? Må Hallingtrållene flykte fra dalen? Eller kan lille Ålivia igjen finne på noe lurt? Gå ikke glipp av denne trållbindende forestillingen!
Barn under 3 år går GRATIS i følge med betalende forelder.

Spilles onsdager og lørdager på utescena i ferieparken Topcamp Hallingdal
Onsdager 30/6 - 7/7 + 14/7 + 21/7 + 28/7 + 4/8

Lørdager 3/7 + 10/7 + 17/7 + 24/7 + 31/7

NB!! Begrenset antall billetter til hver forestilling!
Online salget stenger kl 16 forestillingsdagen - deretter gjelder salg ved inngangen - førstemann til mølla dersom det er igjen billetter.
Ledsager går gratis mot fremvisning av godkjent ledsagerbevis i inngang og kopi til hallingdal@topcamp.no i forkant av arrangementet (på grunn av begrenset antall) Den ordinære billetten bestilles som vanlig her.

NB! Hvis du ønsker å se Hobdetrållene på Sjøsanden, Mandal - må du gå hit ›

 Bestill billett til forestillingen i HALLINGDAL :

Bestill billetter til Tråll forestillingen i Hallingdal Feriepark

Storetrållet fra familieforestillingen Tråll i Topcamp Hallingdal Feriepark

Ålivia, Trållmor og Storetrållet er hallingtråll-familien.  De bor på Ål i Hallingdal. Det er derfor  de er TRÅLL og ikke troll. Her - i vakre Hallingdal - har de levd i pakt med naturen i tusenvis av år etter at Dovregubben Thorstein vant steinløftekonkurransen mot ondskapsfulle slaggtroll.

Sleipner Slagg mediterer mens Ålivia nærmer seg i bakgrunnen

I forfjor var det fare på ferde da Storetrållet syntes å være sjanseløs i steinløftekamp mot det verste slaggtrollet på tusenvis av år - forferdelige Sleipner Slagg. Heldigvis endte det godt, da Ålivia mot alle odds stilte opp i steinløftekonkurransen og vant!

Trållmor fra familieforestillingen Tråll i Hallingdal Feriepark

Dermed har freden senket seg i dalen og alt er idyll og harmoni, helt til det begynner å dukke opp uvennlige, mystiske beskjeder, til både den ene og den andre... Ingen forstår hvem som står bak disse usympatiske meldingene, som er verre enn kommentarfeltet på vg.no...   

Sleipner Slagg fra Tråll - familieforestilling i Hallingdal Feriepark

Trusselen fra dypet kommer til å være både spennende, morsomt og akkurat passe skummelt, så det skal kile litt i magen, uten at det behøves barnepsykolog etterpå.

 

Tråll Ålivia og Lupus i gavepakning som symbol for billettkjøp som julegave

Hva kjøper du i presang til de som har "alt"?

Legg tråll i pakka! Ingen blir skuffet over å få en god opplevelse i presang! Ikke belaster en slik gave miljøet nevneverdig heller, så dette er vinn-vinn! 

Kunstnerisk team og skuespillere i

Trusselen fra dypet

Sindre Benedict-Hendrichs

Sindre-Benedict Hendrichs
Regi, manus og musikk

Sindre er utdannet skuespiller fra NISS 2004. Han har jobbet som skuespiller ved blant annet Riksteatret, Brageteatret og Akershus teater. Han har også medvirket i en rekke produksjoner for film og TV. Sindre var med å starte opp krimteatergruppen Detekteamet,der han er skuespiller og manusforfatter. Sindre er 1 av 3 hjerner bak TRÅLL. Han er manusforfatter og de siste to årene har han også vært regissør, samt komponert mesteparten av musikken til Tråll-forestillingene.

Madelieine F Røseth

Madeleine F. Røseth

Prosjektleder, scenografi og kostyme
Madeleine F. Røseth er utdannet skuespiller fra Nord Universitet. Hun har bla.jobbet ved Nordland teater, Haugesund teater og Unge viken teater. Hun har turnert rundt i verden med det franske teatetkompaniet Philippe Genty og i Norge vært tilknyttet ulike frigrupper, senest DeWangen produksjoner. Madeleine er 1 av 3 hjerner bak TRÅLL. Hun har i tillegg til å lage kostymer og scenografi til forestillingene, spilt Ålivia i 3 år. Dette året er hun prosjektleder for Tråll forestilling i to parker og hun lager scenografi og kostymer til “Uhyret fra havet” i Topcamp Sjøsanden feriepark.

jesper Malm

Jesper Malm

Rekvisitter og sceniske elementer.
Spiller også Storetrållet Jesper Malm er utdannet ved Statens Teaterhøgskole i Sverige og innledet også sitt yrkesliv der, før han ettererhvert bosatte seg i Oslo og nå er mer eller mindrehelnorsk. Han har medvirket i teater, film og TV- produksjoner i begge land. Foruten arbeidet med Tråll er han også en del av Teatergruppene Detekteamet og Det Norske Mikroteatret som er aktuelle med forestllinger så snart pandemirestriksjonene letter. Jesper spiller Storetrållet I “Trusselen fra dypet” i Topcamp Hallingdal feriepark, noe han gjør på fjerde året. Han er 1 av 3 hjerner bak TRÅLL og har laget flere av rekvisittene og de sceniske elementene både til “Trusselen fra dypet” og til “Uhyret fra havet”

Anne Wiig

Anne Wiig som Ålivia

Anne (f. 1993, Bergen) er skuespiller med utdanning fra Nord Universitet og Stockholm Dramatiska Högskola. Det siste året har hun vært å se i «Tordivelen flyg i skumringa» og «Heim» ved Det Vestnorske Teatret, og i «Raudhette og ulven» på Teater Vestland. Anne er ny i Tråll-teamet og gleder seg til å spille Ålivia! 

Line Johansen

Line Brå Johansen som Trållmor

Line Brå Johansen ble i 2014 ferdig med sin MA i Acting fra East 15 Acting School i London, og har siden den gang jobbet som frilans skuespiller i både Norge og England. Hun har jobbet med mye forskjellig innen både film/tv og teater og nå gleder hun seg veldig til å spille Trållmor i sommerens forestilling i Ål!

Filip Amundsen

Filip Amundsen Stav som Sleipner Slagg

Filip Amundsen Stav har en treårig skuespillerutdannelse fra NISS i Oslo. Han har jobbet i flere produksjoner for Grusomhetens Teater, Oslo Nye Teater, Den Norske Opera & Ballett, i diverse spel, og i TV2-serien, Hotel Cæsar. Filip har sansen for kunsten og teaterets evne til å styrke fellesskapet og øke vår forståelse av hva det vil si å være menneske/tråll.