Vinterpark for barn

Vinterparken vår er ideell for masse morsom lek i snøen! Skøytebane, akebakken og langrennsløypene er på plass. Alt trygt og godt inne i selve parken og like i nærheten av hytter, plasser og restaurant. NYHET: Skileikområde ved utescena. Med god hjelp fra langrennsgruppa er det bygd et lite skileikområde! Her er det kuleløype, nedfart, hopp og moro for de små.

Med god hjelp fra langrennsgruppa blir det bygd et flott skileikområde borte ved utescena! Vi har får tilkjørt masse digg snø til å lage kuleløype, orgeltramp, hopp og masse moro for de små. Området kan lyssettes, så man også kan bruke det etter mørkets frembrudd. Se etter skilt for lyskobling.

Vi setter også ut benker og bålpanne, så man kan ta med seg kakao og pølser og nyte vinterdagen! Toalett kan benyttes ved inngangen til lekeland.

Skøytebane
Skøyter er en gøy aktivitet både for barn og voksne. Skøytebanen vår er veldig populær, her storkoser barna seg i timevis. Vi har rigga til med benker og bålpanne som er til fritt bruk om man vil koke kakao eller kaffe eller grille pølser. Vi har noen skøyter til utleie fra str. 28 - 45 i resepsjonen og vi har støtter til de aller minste som vil prøve seg for første gang på isen.

Akebakke
På baksiden av aktivitetshuset vårt kan man ta trappa til topps, og ake ned igjen på rumpa eller på akebrett. Aking er alltid gøy for barna. Ja for ikke å snakke om de voksne også da. Vi har noen akebrett til utlåns i resepsjonen. Har du lyst til å gjøre litt mer utav akingen, ligger Skarslia Ski- og Akesenter ca. 20 minutters kjøring unna. Her finner du to av Norges lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km med kjelketrekk for oppfarten. Du kan kjøre akebrett eller leie spesiallagde enkle og doble kjelker. Sug i magen og moro for både barn og voksne!

Langrennsløyper
Vi har ca. 2 km med preparerte langrennsløyper inne i selve parken vår. Den går blant annet langs elva og slynger seg ellers trygt inne på område vårt. Ca. halvparten av denne er lyssatt og kan brukes på kvelden.
Det går også en langrennsløype langs Strandafjorden helt til Kleivi. Ca. 20 km tur/retur.

For de som ønsker å ta turen opp lia og til fjells, så ender Hallingsprettløypa opp nede hos oss. Dermed kan du spenne på deg skia ved hytta og ha tilgang til 2000 km med preparerte langrennsløyper i hele Hallingdal. Du kan gå helt til Kikut på Geilo og opp på Hardangervidda, eller sørover helt til Norefjell.