Join us

Read more
An employee stands outside the reception building and points to something to show a family the way. Photo

Er du vår nye Destinasjonssjef?

Vi søker nå etter en dynamisk Destinasjonssjef til Topcamp Bogstad og Topcamp Ekeberg. Den vi søker må være en som brenner for service, har et proaktivt tankesett og er nøye med detaljer. Er du en som kan ta ansvar og gjøre ting skikkelig, samtidig som du trives med å se resultater av egen innsats og arbeid? Da kan du være akkurat den personen vi søker! 

Les mer og søk her

Vi søker Økonomisjef

Vi søker en selvstendig og initiativrik Økonomisjef som vil bidra til vår finansielle og forretningsmessige utvikling. Som Økonomisjef i Topcamp vil du ha en sentral rolle i arbeidet med å optimalisere, bygge og utvikle selskapet og konsernet i tiden som som kommer. Du vil få et operativt og helhetlig ansvar for regnskaps- og økonomifunksjonen, og være en nøkkelperson i å forbedre og videreutvikle konsernets rutiner og regnskapsprosesser. Stillingen inngår i ledergruppen og vil ha en bred kontaktflate ut i selskapet.

Les mer og søk her

Åpen søknad

Ledige stillinger hos oss vil annonseres på denne siden, men vi blir alltid glad for å høre fra deg som har lyst til å jobbe her hos oss i Topcamp. Send oss gjerne en åpen søknad på epost, og merk den med "Jobb i Topcamp". 

hei@topcamp.no