Topcamp Hallingdal Camping

Tekst tekst tekst tekst tekst tekst 

Read more

Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst

Accommodations

Bobilplass med asfalt og strøm: Max 10m

Alle våre bobilplasser er asfalterte, slik at det er enkelt for deg å parkere kjøretøyet. Plassene er på ca 120 kvadratmeter, og passer for deg som har kjøretøy på maksimum ti meter. Hver plass har 16A strømtilkobling. Husk å overholde tre meter avstand til naboen.

Plass for camping med strøm og vann: Max 7, 9 eller 11 meter

For deg som har campingvogn eller bobil opp til maksimum 11 meter. Plassene er gresskledde, med hekk rundt hele. Egner seg også for de som har et større telt. Her bor du komfortabelt med nær gangavstand til servicehus. Plassene har 16A strømtilkobling, TV-tilkobling og mulighet for å koble til vann og avløp. Husk å overholde tre meter avstand til naboen.

Teltplass med strøm

Flotte teltplasser med lun beliggenhet i dalen ved fjellet. Perfekt for deg som elsker camping. Plassene er tilrettelagt for teltstørrelse på maksimum 4x3 meter. Alle teltplassene har 16A strømtilkobling. Husk å overholde tre meter avstand til naboen.

  • Best

    Our affordable option. You will not be able to move or cancel your stay.

  • Flex

    Move or cancel your stay until 3 pm the day before arrival.

  • Book now - pay later

    Book your next vacation now, and pay when it suits you.

Opening hours

Opening hoursValid from 28. June to 10. August 2024

Monday-friday
08:00-22:00
Saturday-sunday
08:00-22:00