Åge spiller i Ål

Endelig kan vi ønske Åge & Sambandet velkommen til Ål 

Lørdag 22. juni 2024 skal selveste Åge & Sambandet lage liv på utescena til Topcamp Hallingdal. Sett av datoen allerede nå!  Aldersgrense 18 år.

I over 50 år har Åge reist rundt og underholdt oss med musikken sin. Men nå er det snart slutt, og som del av avslutningsturnéen er vi så heldige å få Åge & Sambandet hit til oss på Topcamp Hallingdal.  Dette er en unik mulighet du ikke vil gå glipp av!

I tillegg til Åge, kommer våre lokale venner Hillman Hunters, som skal varme opp med varierte og fengende låter -  sjølvsagt fremført på dialekt. Her snakker vi Hallingmusikk på sitt beste!

KJØP BILLETT HER 

Om Åge Aleksandersen & Sambandet

Vokalist, gitarist og komponist – Åge Aleksandersen er av mange regnet for å være Norges ukronete rockekonge. Han står bak en rekke av de mest kjente poplåtene i norsk musikkhistorie, og evner å være nådeløst ærlig og personlig i sine sanger.

I 1976 flyttet Åge Aleksandersen til Trondheim, og startet opp bandet Sambandet. Åges tredje album, «Lirekassa» fra 1977, var det første som ble gitt ut under navnet Åge Aleksandersen & Sambandet, og sammen vant de Spellemannprisen i 1980. Sambandet var med på alle Åges album fram til og med «Eldorado» i 1986, året etter ble de oppløst.

I 2003 ble Sambandet gjenforent og i 2005 ble livealbumet «To Skritt Frem – Fire Skritt Tilbake» gitt ut. I 2024 og 2025 runder Åge & Sambandet av en eventyrlig historie med en aller siste turné. Dette vil du ikke gå glipp av!

Åge og Sambandet er lydsporet til våre liv, det er lyden av tog, lastebiler, fiskebåter og traktorhjul. Det er klangen fra industrimaskiner, kirkeklokker, barnegråt og salmesang.

Og nettopp dette er definisjonen på stort kunst!»

Dagens besetning i Sambandet er 

  • Steinar Krokstad (trommer/sang),
  • Skjalg Raaen (strengeleik)
  • Terje Tranaas (keys)
  • Bjørn Røstad (sax)
  • Morten Skaget (bass/sang)
  • Gunnar Pedersen (strenger/sang).

Praktisk informasjon

Bo der det skjer! Topcamp Hallingdal tilbyr selvsagt overnatting, både på hytter og camping. Denne helgen må du bestille minst to netter. Bestill overnatting her.

Dørene til konserten åpner klokken 17.30 og Hillman Hunters entrer scenen 18:45. Det vil bli trøkk i døra, så vil du ha med deg hele konserten gjelder det å komme tidlig.

Det er både bar- og mattelt på konsertområdet. Vi tar kun kort, ikke kontanter. Det finnes også toalettfasiliteter på området.

I tradisjonen tro blir det låvefest med DJ i traktorgarasjen etter konserten. Salget stenger 02.00.

Vi vil sette opp busser fra Nes, Gol og Hol. Siste mulighet for å bestille billetter blir fredag 14.06.2024, og vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det er mindre enn 15 bestilte. Billetten vil da tilbakebetales i sin helhet. Bestill bussbilletter gjennom Tikkio.

Vi har ikke parkeringsmuligheter i parken, og anbefaler derfor at de som kommer langveisfra bruker offentlige parkeringsplasser i sentrum. For gjester med handicap-bevis har vi noen plasser tilgjengelig i nærheten av konsertområdet. Vis beviset til parkeringsvakten ved området.

Det vil være begrenset med sitteplasser på området, og av sikkerhetsmessige årsaker vil det ikke være mulig å ta med egen stol. Det er heller ikke tillatt med dyr, medbragte drikkevarer eller harde gjenstander, inkludert paraplyer.

Det er ingen muligheter for oppbevaring inne på området, og det vil ikke være mulig å vandre inn og ut av området.

Merk at aldersgrensen er 18 år.

For billetter og mer informasjon, se her.