Kort - og langtidsutleie

Behov for et sted å bo i litt lengre perioder? 

Les mer
Hytte med bil parkert rett utenfor, grønn plen og trær rundt. To andre hytter i bakgrunnen. Foto

Behov for et midlertidig bosted? Vi har hytter og leiligheter fra Mandal i sør til Helgelandskysten i nord, med flere soverom, privat bad, velutstyrt kjøkken og ikke minst gratis parkering rett utenfor døren. 

Hyttene og leilighetene gir fleksibilitet og frihet - og er supre alternativ til kjedelige hotellrom. 

Perfekt for bedrifter med medarbeidere på oppdrag hjemmefra, innleid arbeidskraft, eller for andre som trenger et midlertidig bosted.

Våre destinasjoner

Topcamp Bogstad

Bo komfortabelt rett utenfor Oslogryta

Kort- eller langtidsleie av leilighet i Oslo? Bo rett utenfor Oslogryta, med marka og Bogstadvannet som nærmeste nabo. Her kan du våkne til fuglekvitter og harmoni - og ta en joggetur rundt Bogstadvannet etter jobb, hvis du vil.

Bilen parkerer du gratis rett utenfor hytta. 

Besøk oss
Topcamp Sjøsanden

Bo rett ved stranda i Mandal

Behov for å bo en periode i Lindesnesregionen? Vi har flotte hytter og leiligheter med flere soverom, eget bad og velutstyrt kjøkken. Bilen kan du parkere gratis rett ved. 

Hos oss bor du komfortabelt i rolige omgivelser. Nærmeste nabo er den 800-meter lange Sjøsandenstranda og det store idylliske natur- og friluftsområdet, Furulunden. 

Gangavstand til Mandal sentrum og gamlebyen, med kjøpesenter, lokale butikker og flere spisesteder. 

Besøk oss
Topcamp Mjøsa

Bo nær E6 i Brumunddal

Kort- eller langtidsleie i Hamar, Brumunddal og Lillehammer-området? Vi har rimelige hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken, og bilen parkert gratis rett utenfor. Kun 2 minutter fra E6.

Det er under 5 minutter å kjøre til Brumunddal sentrum med kjøpesenter, spisesteder og mange andre tilbud. Hamar ligger rundt 10 minutter unna.

Besøk oss
Topcamp Rustberg

Nær E6, Hafjell og Lillehammer

Dette er et herlig sted å bo, med nydelig utsikt over Gudbrandsdalslågen, og ikke minst med flotte turstier rett utenfor døra.

Hyttene og leilighetene ligger fint og rolig til, men likevel nært E6, noe som gjør det enkelt og effektivt å komme deg dit du skal. 

Vi har hytter og leiligheter i flere prisklasser, med flere soverom, og eget bad og kjøkken. 
Og selvsagt gratis parkering!

Besøk oss
Topcamp Bie

I Grimstad, sentralt på Sørlandet

I våre hytter og leiligheter i Grimstad bor du rolig til, med gratis parkering rett utenfor. Vi holder til rett utenfor Grimstad sentrum, med kort avstand til det meste i regionen. Det ligger også en matbutikk rett ved siden av.

Fra Topcamp Bie er du nært alt Sørlandet har å by på. For deg som liker å være utendørs og aktiv, kan vi blant annet anbefale Raet nasjonalpark, eller en kajakktur i skjærgården.

Besøk oss
Topcamp Mosjøen

Bo sentralt i Mosjøen, rett ved E6

Behov for midlertidig bolig i Mosjøen-området? I våre hytter og leiligheter bor du rolig og landlig, selv om det er kort vei til E6. Bilen kan du parkere gratis rett utenfor.

Pizzabakeren ligger i resepsjonsbygget, og det finnes flere dagligvarebutikker innen fem minutters gange. Mosjøen sentrum er også i gangavstand.


Besøk oss
Topcamp Havblikk

Bo sjønært og fint på Nesna

Trenger du å bo litt lenger på Nesna eller på Helgelandskysten? Vi har rimelige hytter og leiligheter med flere soverom, eget bad og kjøkken. Bilen kan du parkere gratis rett utenfor, og det er kort vei til fergekaia. 

Etter arbeid er det gode muligheter for å jogge, gå eller sykle hyggelige turer i området, fiske, eller slappe av med utsikt til sjøen og de spektakulære fjellene. 

På Havblikk kan vi også tilby konferansefasiliteter og møterom av høy kvalitet

Besøk oss
Topcamp Hallingdal

Bo sentralt i Hallingdal

Behov for midlertidig bolig i Hallingdal? Hyttene våre i Ål er moderne og hyggelige, med eget bad og kjøkken. Bilen parkerer du gratis rett utenfor. 

Her har du fjell, skog og Hallingdalselva rett utenfor vinduene, og det er kort vei til steder som Geilo, Gol og Hemsedal.

Kort vei til Ål sentrum, med kjøpesenter og butikker, samt badesteder, fiske og flott turterreng. 

Besøk oss

Hva kan vi gjøre for deg?

Har du behov for overnatting på en eller flere av våre steder? Ta kontakt så setter vi sammen en pakke tilpasset ditt behov.

Skriv gjerne hvor mange personer du ønsker overnatting for

Gjerne så detaljert som mulig, slik at vi kan skreddersy tilbudet best mulig (budsjett, antall soverom, hyttetype m.m.)

Hvis du er usikker på datoer, kan dette skrives i feltet over

Ønsker du at vi skal ringe deg?