Vi er miljøsertifisert

Vi tar miljøet på alvor og alle våre destinasjoner er miljøsertifiserte. 

Les mer
Enden på campingvogn med utsikt over vann og fjell. Foto

Camping foregår i nær kontakt med natur. Så det skulle bare mangle at Topcamp spiller på lag med naturen, med ambisjoner for bærekraft og miljøvennlighet. Alle våre destinasjoner er sertifisert gjennom Green Key. Green Key er internasjonal miljøsertifisering for overnattingssteder. Som gjest på en Topcamp-destinasjon kan du være sikker på at vi har gått langt for å sikre at oppholdet ditt er så komfortabelt og hyggelig som mulig, samtidig som det jobbes kontinuerlig for å minimere miljøpåvirkning.

Green Key sertifiserte virksomheter oppfyller strenge miljøkrav innen de 14 følgende områder: miljøledelse, personalinvolvering, gjesteinformasjon, vann, vask og rengjøring, avfall, energi, mat, inneklima, uteområdet, samfunnsansvar, miljøaktiviteter, administrasjon og konferanse.

Vårt formål med miljøsertifiseringen er å fremme bærekraftig turisme, samt å bidra til å forebygge klimaendringer. Green Key har som mål å endre praksis og adferd hos reiselivsaktører, inkludert gjester, bedrifter, myndigheter og lokalsamfunn, i bærekraftig retning. Dette gjennom å øke bevisstheten blant både ansatte og gjester, ved å fremme bærekraftige rutiner og bruk av teknologi, ved å støtte opp under miljøvennlige og ansvarlige bedrifter, redusere energibruk og ressursforbruk.

Green Key er en av de største globale miljøsertifiseringsordningene for overnattingssteder med over 2700 sertifiserte bedrifter i 56 land. Ordningen er den eneste miljøsertifiseringen for overnattingssteder i Norge som har oppnådd utmerkelsen Global Sustainable Tourism Council (GSTC) Recognized.