Bli en av oss

Som ansatt hos oss er rom for å vokse, få ansvar og være del av en spennende bransje i vekst.

Les mer
En ansatt står utenfor resepsjonsbygget og peker på noe for å vise en familie vei. Foto

Klar for sommerjobb?

Sommeren er den beste tiden av året, spesielt på en campingplass!

Vi søker nå servicemedarbeidere til flere av destinasjonene våre, og innenfor ulike arbeidsoppgaver. Bli med oss på reisen med varierte utfordringer og muligheten til å skape minnerike opplevelser for våre gjester! Er du klar?

Les mer om de ulike avdelingene og områdene hvor det fremdeles er mulig å søke.

Husk at du alltid er velkommen til å sende oss spørsmål eller søknad til jobb@topcamp.no

Klar for mer enn en sommerjobb?

Vi søker også etter kandidater til følgende fulltidsstillinger

Markedsføringsspesialist

Brenner du for reiseliv og markedsføring, og er klar for å ta neste steg?
Vi ser etter deg som er dyktig på grafisk design og som har noe erfaring med SoMe og gjerne andre digitale markedsføringskanaler. En stor del av jobben – i tillegg til det grafiske, vil være å produsere alt innhold til både nyhetsbrev, SoMe og hjemmeside - så du må like å arbeide med tekst. Det er selvsagt et stort pluss dersom du har interesse for foto og film, og kan benytte dette arbeidetKjennskap til SEO, digital annonsering og merkevarebygging/strategisk arbeid vil også sees på som positivt - men er ikke et krav!

For å lykkes i rollen tror vi du er selvstendig og flink til å ta initiativ. Du er mer kreativ enn folk flest, og har stort engasjement for yrket. Vi håper du er fleksibel og liker høyt tempo, og at du ikke lar deg stresse av en hektisk arbeidsdag.

Les mer og søk her

Åpen søknad

Ledige stillinger hos oss vil annonseres på denne siden, men vi blir alltid glade for å høre fra deg som har lyst til å jobbe i Topcamp. Send oss gjerne en åpen søknad på epost, og merk den med "Jobb i Topcamp" 

Søk her