Bli en av oss

Som ansatt hos oss er rom for å vokse, få ansvar og være del av en spennende bransje i vekst.

Les mer
En ansatt står utenfor resepsjonsbygget og peker på noe for å vise en familie vei. Foto

Klar for sommerjobb?

Sommeren er den beste tiden av året, spesielt på en campingplass!

Vi søker nå servicemedarbeidere til flere av destinasjonene våre, og innenfor ulike arbeidsoppgaver. Bli med oss på reisen med varierte utfordringer og muligheten til å skape minnerike opplevelser for våre gjester! Er du klar?

Les mer om de ulike avdelingene og områdene du kan jobbe innenfor nedenfor. 

Klar for mer enn en sommerjobb?

Vi søker også etter kandidater til følgende fulltidsstillinger

Unik mulighet

Destinasjonssjef - Trainee

Drømmer du om å få et solid grunnlag innen operativt lederskap?

Vi søker nå etter en ny stjerne å ha med på laget. Med denne spennende nyopprettede stillingen gir vi deg sjansen til å lære, vokse og videreutvikle deg selv. Rollen er skapt for ambisiøse talenter som ønsker å vokse i en dynamisk og variert rolle. 

Gjennom en praktisk tilnærming vil du få erfaring fra flere av våre arbeidsområder. Du vil bli veiledet av dyktige lokale ledere på våre unike destinasjoner.

Gleder oss til å høre fra deg!

Les mer og søk her

Teamleader Housekeeping

Topcamp Bogstad og Ekeberg søker nå etter en engasjert Teamleader for renhold i 100% fast stilling. Vi søker deg som har øye for detaljer, trives i en hektisk hverdag, liker å jobbe i team og motiveres av å oppnå gode resultater. I Topcamp rekrutterer vi personer som ønsker å gi det lille ekstra. Er du vår nye Teamleader Housekeeping? Da kan du være akkurat den personen vi søker! 

Les mer og søk her

Åpen søknad

Ledige stillinger hos oss vil annonseres på denne siden, men vi blir alltid glade for å høre fra deg som har lyst til å jobbe i Topcamp. Send oss gjerne en åpen søknad på epost, og merk den med "Jobb i Topcamp" 

Søk her