Sesongplasser hos Topcamp

Skap ditt eget ferieparadis ved vannet.

Les mer
Familie spiser lunsj på camping sesongplass terrasse med utsikt til Mjøsa.

Realiser drømmen om en rimelig feriebolig med sesongplass hos oss. Sommer som vinter.

Med en sesongplass kan du selv velge når og hvor lenge du vil ha en pause fra hverdagen hjemme. Start sommersesongen i mai med å nyte utendørs frokost i solen med familien, etter et forfriskende morgenbad. 

Sommersesongen varer fra 1. mai til 30. september.
Vintersesongen varer fra 1. oktober til 30. april.

NYHET: For- og ettersesong

Nå tilbyr vi sesongplass på forsommeren og sensommeren på flere av destinasjonene våre. Det betyr at du kan forlenge den deilige årstiden, samtidig som du ikke trenger å bestille sesongplass for hele sommerhalvåret. 

Et enkelt og billig tilbud til deg som liker campingferie. 

For- og ettersesong

Destinasjoner med sesongplass

Topcamp Mjøsa

Et ferieparadis

Hos oss kan du få det beste Brumunddal og Mjøsa har å by på. Opplev idyllisk Innlandsferie og nyt en perfekt strand for morgenbad, ettermiddagsbad og kveldsbad. Vi har også egen badepark i vannet. Lavvoen vår sørger for at du får en god matopplevelse. 

Vi har en stor lekeplass, og i juli arrangerer vi aktiviteter for familien seks dager i uken.

Sesongplass Mjøsa
Topcamp Onsakervika

En oase ved vannet

Topcamp Onsakervika ligger bare 45 minutter fra Oslo, og gir deg et sommerparadis ved Tyrifjorden. Med vår lange sandstrand kan du få sydenfølelsen gjennom hele sommeren. Stranden er langgrunn, så selv de minste kan bade trygt. Vi kan også tilby beach club, lekeplass og minigolf. 

I juli arrangerer vi aktiviteter for barna minst tre ganger om dagen, seks dager i uken.

Vi er kun åpen i sommersesongen, men du kan vinterlagre vognen hos oss.

Sesongplass Onsakervika
Topcamp Rustberg - Hafjell

En familiedrøm med badebasseng

Ikke langt unna Hunderfossen, Lillehammer og Hafjell ligger Topcamp Rustberg. Rett ved oss renner Gudbrandsdalslågen. Prøv fiskelykken, eller gå lange og korte turer i de grønne åsene rundt oss. 

Hos oss kan barna leke i timevis i det oppvarmede bassenget med sklier, eller på lekeplassen. Du vil få en begivenhetsrik ferie med gamle og nye venner.

Sesongplass Rustberg Hafjell
Topcamp Havblikk

En perle på Helgelandskysten

Langs Kystriksveien ligger fantastiske Topcamp Havblikk på Nesna, en liten time fra Mosjøen. Vi ligger rett ved vannkanten, og kan tilby det beste av Helgelandskystens natur. 

Barna kan leke på lekeplassen, bistroen vår metter sultne mager, og du kan slappe av til bølgeskvulp og majestetiske fjell.

Sesongplass Havblikk

For den aktive og for livsnyteren

Vi har plasser for deg som elsker aktivitet og aktive opplevelser, men også deg som elsker å nyte rolige dager i idylliske omgivelser. Med sesongplass på en av våre destinasjoner, har du mulighet til å spare tusenvis av kroner på å skape ditt eget ferieparadis.

En sesongplass hos oss er ikke bare et rimelig alternativ for feriene. Det er også perfekt for å tilbringe kvalitetstid med familien og skape uforglemmelige minner gjennom hele året.

Sett fra deg campingvognen og la den stå hos oss gjennom hele sesongen, så kan du komme og gå så ofte du vil.

Favoritt hos barna

Campingferie er en favoritt blant barna. Med sesongplass har de muligheten til å leke med gamle og nye venner, og bade hele dagen i trygge omgivelser. 

Alle våre destinasjoner har lekeplasser, og flere barnevennlige opplevelser i områdene. I løpet av sommeren tilbyr vi organiserte sommeraktiviteter på enkelte av våre destinasjoner. Våre aktivitører skaper lek og moro minst tre ganger om dagen, seks dager i uken. Det inkluderer ansiktsmaling, dans, familiequiz, maling og rebuser. Barna vil sitte igjen med en haug gode minner!