Om Topcamp

Campingkjeden hvor minner skapes, aktiviteter og opplevelser står i fokus, og hvor det er rom for kvalitetstid med dine kjære.

To Topcamp-flagg og en Norge-vimpel på flaggstenger. Foto

Topcamp er Norges ledende og største campingkjede. Vi har destinasjoner i hele vårt langstrakte land: Fra Mandal i sør til Nesna i nord. Vårt fokus er på glade og aktive opplevelser, kvalitet, langsiktighet og bærekraft.

Camping til nye høyder

Gledesspredende, aktiv, profesjonell og ekte er verdier som skal gjennomsyre all vår virksomhet. Topcamp bunner i en visjon om å utvikle camping til et nytt og tidsriktig nivå. Vi arbeider mot å ta campingbransjen til nye høyder, og mot en mer digitalisert hverdag. 

Vi drives av å skape uforglemmelige, glade opplevelser og gode minner. Selvsagt for våre gjester, men også for alle som jobber i Topcamp.

Vi tar miljø på alvor

Camping foregår i nær kontakt med naturen, så det skulle bare mangle at Topcamp spiller på lag med den. Vi har høye ambisjoner for bærekraft og miljøvennlighet. Alle Topcamp sine campingplasser er sertifisert gjennom Green Key. 

Green Key-sertifiserte virksomheter oppfyller strenge miljøkrav innen de følgende områdene: Miljøledelse, personalinvolvering, gjesteinformasjon, vann, vask og rengjøring, avfall, energi, mat, inneklima, uteområdet, samfunnsansvar, miljøaktiviteter, administrasjon og konferanse.

Som gjest hos Topcamp kan du være sikker på at vi har gått langt for å sikre at oppholdet ditt er så komfortabelt og hyggelig som mulig. Samtidig som det kontinuerlig jobbes for å minimere miljøpåvirkning.

Akselererende vekst

I dag eier vi ti campingplasser, fordelt over hele Norge. Men det stopper ikke der for oss. Vi er stadig åpen for utvidelser med nye, flotte campingplasser. Spesielt der vi ser at vårt konsept kan bidra til utvikling og verdiøkning.

Fremtiden er camping

Hvor Topcamp vil dukke opp neste gang er for tidlig å si. Det vi imidlertid kan si er at Topcamp vil komme flere steder hvor det er mulig å utvikle arenaer for kvalitetscamping og gode opplevelser. 

Velkommen! 

Media og presse er velkommen til å kontakte oss på marked@topcamp.no