Om Topcamp

Campingkjeden hvor minner skapes, aktiviteter og opplevelser står i fokus, og hvor det er rom for kvalitetstid med dine kjære.

Topcamp er Norges ledende og største campingkjede, med destinasjoner fra Mandal i sør til Helgelandskysten i nord. Vårt fokus er på å skape gode opplevelser for våre gjester, gjennom kvalitet, langsiktighet og bærekraft.

Alle våre familievennlige campingplasser er nøye utvalgt, og med spesielt god beliggenhet. Her lokker naturen rett utenfor døren, og et hav av aktiviteter venter rett rundt hjørnet. 

I tillegg til camping, kan du året rundt nyte komforten av moderne hytter og leiligheter, skreddersydd for enhver
smak og anledning.

Camping til nye høyder

Gledesspredende, aktiv, profesjonell og ekte er verdier som skal gjennomsyre all vår virksomhet. Topcamp bunner i en visjon om å utvikle camping til et nytt og tidsriktig nivå. Vi arbeider mot å ta campingbransjen til nye høyder, og mot en mer digitalisert hverdag. 

Vi drives av å skape uforglemmelige opplevelser og gode minner. Selvsagt for våre gjester, men også for alle som jobber i Topcamp.

Vi tar miljø på alvor

Camping foregår i nær kontakt med naturen, så det skulle bare mangle at Topcamp spiller på lag med den. Vi har høye ambisjoner for bærekraft og miljøvennlighet. Alle Topcamp sine campingplasser er sertifisert gjennom Green Key. 

Green Key-sertifiserte virksomheter oppfyller strenge miljøkrav innen de følgende områdene: Miljøledelse, personalinvolvering, gjesteinformasjon, vann, vask og rengjøring, avfall, energi, mat, inneklima, uteområdet, samfunnsansvar, miljøaktiviteter, administrasjon og konferanse.

Som gjest hos Topcamp kan du være sikker på at vi har gått langt for å sikre at oppholdet ditt er så komfortabelt og hyggelig som mulig. Samtidig som det kontinuerlig jobbes for å minimere miljøpåvirkning.

Akselererende vekst

I dag eier vi ti campingplasser, fordelt over det langstrakte Norge. Men det stopper ikke der for oss. Vi er stadig åpen for utvidelser med nye, flotte campingplasser. Spesielt der vi ser at vårt konsept kan bidra til utvikling og verdiøkning.

Fremtiden er camping

Hvor Topcamp vil dukke opp neste gang er for tidlig å si. Det vi imidlertid kan si er at Topcamp vil komme flere steder hvor det er mulig å utvikle arenaer for kvalitetscamping og gode opplevelser. 

Velkommen! 

Media og presse er velkommen til å kontakte oss på marked@topcamp.no