Hellbillies på heimebane 2024

Endelig kan vi ønske Hellbillies velkommen tilbake til Ål! 

Lørdag 3. august 2024 skal sjølvaste Hellbillies lage liv på utescena til Topcamp Hallingdal. Sett av datoen allerede nå!  Aldersgrense 18 år.

Etter et år uten å ha det folkekjære bandet spillende på Ål, gleder vi oss til å ønske både bandet og tilskuerne hjertelig velkommen tilbake. I 2022 ble konserten dønn utsolgt, så her gjelder det å sikre seg billetter mens det fortsatt er mulig.

Syng med til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Ei Krasafaren Steinbu», «20 år på vegen» og «Søvnlaus». Denne dagen får du oppleve noe av Norges beste livemusikk, allsang og dans! Hellbillies leverer alltid bra, men det er ingenting som slår Hellbillies på heimebane!

KJØP BILLETT HER 

Om Hellbillies

Hellbillies var en suksess helt fra starten av i 1990 med hitlåter, godt platesalg og mye folk på konsertene. Kunststykket deres er at de har klart å holde seg i det øverste sjiktet i norsk musikk gjennom alle disse årene. De har levert en lang rekke hitlåter, 17 plateutgivelser som alle har solgt til gull, og de har spilt flere tusen konserter over absolutt hele landet. Anerkjennelsen har kommet i så mange former. Alt fra «Hedersprisen Spellemann», «Årets Spellemann» og «Årets plate», priser fra Noregs Mållag, Norsk Artistforbund, Prøysen-prisen og Medaas-prisen, til strålende anmeldelser av både plater og konserter. 

Hellbillies har blitt hedra og respektert for sin evne til å smelte sammen amerikansk og norsk musikktradisjon, men likevel med et særpreg, slik at det aldri er noen tvil om at det er Hellbillies du hører. Ikke minst har tekstene til en av grunnleggerne av bandet, Arne Moslåtten, hatt stor betydning. Med originalitet og høy litterær kvalitet, har de sammen med musikken til Aslag Haugen og Lars Haavard Haugen, blitt en viktig del av norsk kulturliv. Dette har gjort dem til et forbilde for svært mange band innen sin genre. De er derfor ikke bare tradisjonsbærere, men også i høyeste grad stilskapere innen norsk musikkliv. Ekstra hyggelig er det derfor for bandet at en del unge artister har plukket opp sangene deres og hatt suksess med dét. Det er ingen liten anerkjennelse, det heller. 

Til tross for all denne suksessen gjennom alle disse årene fortsetter de å arbeide hardt hver eneste dag. Det indre drivet, behovet for å skape og å uttrykke seg er det viktigste motivet for å holde på. Hvem vet, kanskje det er nettopp dét som er hemmeligheten bak suksessen over så lang tid?

Hellbillies er:

Aslag Haugen (vokal, gitarer)

Lars Haavard Haugen (gitarer, vokal)

Bjørn Gunnar Sando (trommer)

Lars Christian Narum (tangenter)

Egil Stemkens (bass)


Det finnes fortsatt bare ett eneste sted i hele verden som er Heimebane. Nå gleder legendene seg stort til å nok en gang rocke Ål fra utescena i Topcamp Hallingdal lørdag 3. August 2024.

Praktisk informasjon

Bo der det skjer! Topcamp Hallingdal tilbyr selvsagt overnatting, både på hytter og camping. Denne helgen må du bestille minst to netter. Bestill overnatting her.

Dørene til konserten åpner klokken 19.30 og Hellbillies går på 21.30. Vil du ha med deg hele konserten gjelder det å komme tidlig.

Det er både bar- og mattelt på konsertområdet. Vi tar kun kort, ikke kontanter. Det finnes også toalettfasiliteter på området.

I tradisjonen tro blir det låvefest med DJ i traktorgarasjen etter konserten. Salget stenger 02.00.

Vi vil sette opp busser fra Nes, Gol og Hol. Siste mulighet for å bestille billetter blir søndag 28.7.2024, og vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det er mindre enn 15 bestilte. Billetten vil da tilbakebetales i sin helhet. Bestill bussbilletter gjennom Tikkio.

Vi har ikke parkeringsmuligheter i parken, og anbefaler derfor at de som kommer langveisfra bruker offentlige parkeringsplasser i sentrum. For gjester med handicap-bevis har vi noen plasser tilgjengelig i nærheten av konsertområdet. Vis beviset til parkeringsvakten ved området.

Det vil være begrenset med sitteplasser på området, og av sikkerhetsmessige årsaker vil det ikke være mulig å ta med egen stol. Det er heller ikke tillatt med dyr, medbragte drikkevarer eller harde gjenstander, inkludert paraplyer.

Det er ingen muligheter for oppbevaring inne på området, og det vil ikke være mulig å vandre inn og ut av området.

Merk at aldersgrensen er 18 år.

For billetter og mer informasjon, se her.