Topcamp Onsakervika

Ferieparadiset ved Tyrifjorden!
Topcamp Onsakervika er en familievennlig bade- og campingplass beliggende ved Tyrifjorden - 45 minutter fra Oslo. Vi har Østlandets fineste badestrand og mange flotte fasiliteter både for gjester med campingvogn, bobil, telt eller om du ønsker å leie en av våre 15 hytter.

Bo i trivelige, nyoppussede, campinghytter og nyt feriedagene med en fantastisk utsikt mot Tyrifjoden. Alle våre hytter er vestvendt og dere kan sitte på deres egen terrasse og nyte solnedgangen i rolige omgivelser. Vi har et renovert toalettanlegg som nå holder en 4-stjernes standard og inneholder 20 baderom i forskjellige størrelser med både familierom, dusjrom og en egen barneavdeling.
Topcamp Onsakervika har en unik sandstrand hvor både små og store kan nyte sommerdager. På gode sommerdager kan vi ha 25 grader i vannet og syden-stemning! Det er langgrundt og barnevennlig slik at de voksne også kan slappe av og nyte sommeren. På vår flotte badestrand har vi vår egen vannsklie som barn og unge kan leke seg med. Denne er åpen hver dag fra 09.00 og er gratis for alle våre gjester. Vi har stort fokus på de minste på Onsakervika og vi kan tilby både egen lekeplass, eget barnekino, egen barneavdeling på toalettanlegget samt at vi har mange aktiviteter for barna i sommersesongen.