Hytter og leiligheter på Topcamp Bogstad

Vi har flere hyttetyper med 2-5 soveplasser. Her kan du bo trygt i Oslo. Bogstad Camping Oslo har hytter med god standard, eget kjøkken og bad til rimelige priser og parkering rett utenfor. Å leie hytte er et så trygt bosted eller trygg overnatting som du kan finne - et godt alternativ til å bo på hotell i Oslo - sommer som vinter. Vi har flere hyttetyper med og uten eget baderom. Leier du hytte uten eget baderom har du selvfølgelig fri tilgang på vårt førsteklasses sanitæranlegg. Sengetøy og håndkle til hver person er inkludert i prisen på alle hytter, det samme gjelder sluttvask. Bestill gjerne i god tid! Hunden din er velkommen (men sluttvask koster ekstra), men vi holder noen hytter helt dyrefrie.

Søk dato og finn ønsket hyttetype her:

 

Bogstad Park 4 senger

Nye leiligheter - 2 soverom

Nye energivennlig massivtre-bygg med flotte leiligheter. Moderne, luftige og trivelige i nordisk tre, med stor takhøyde og vinduer som bader leiligheten i lys. Åpen kjøkkenløsning og utgang til egen terrasse. Kjøkken med stekeovn, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter og utstyr for 4 personer. Kabel-TV. Baderom med toalett og dusj. Parkering rett utenfor. Leilighetene er på 38 svært arealeffektive kvm med to soverom á to sengeplasser (og mulighet for femte sengeplass i soverom nr 2). 

Funkishytte 6 senger 

Arealeffektiv, lekker hytte som er svært moderne, med luftig takhøyde og store glassflater, åpen kjøkkenløsning, lekkert baderom, TV og WiFi. Kjøkken med stekeovn, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter og utstyr for 6 personer. Baderom med toalett og dusj. Egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av dem er barn. Dermed blir den et meget rimelig alternativ for overnatting i Oslo - ved sammenligning med pris for to, for ikke å snakke om tre(!) hotellrom i Oslo. I tillegg får man her inkludert parkering rett utenfor hytta og stue, kjøkken og egen terrasse. NB! Hverken husdyr eller røyking er tillatt inne i denne hytta.

Holmenkollen 4 senger

Dette er hytter av god standard med dusj og WC. Rett over 40 m² beregnet på 4 personer, og består av: Stor stue med salong, kabel-TV, kjøkken og uteplass. Kjøkken har ovn, stekeplater, kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter og ellers utstyr til 4 personer. Kjæledyr er tillatt.

Sørkedalen 2 senger

Enkle hytter uten dusj og WC. Ca. 20 kvm, beregnet på 2-3 personer. Består av ett stort rom og en sovealkove med familiekøyeseng 2 + 1. Fullt utstyrt kjøkkendel med ovn, kokeplater, kaffetrakter og kjøleskap, og ellers utstyr til 2 personer. Uteplass. Kjæledyr tillatt.

Bjørkhytte 4 senger

Dette er hytter på ca 30 kvm med stue, kjøkkendel og to soverom, men uten dusj og WC. To køyesenger. Kjøkken med ovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, kaffetrakter og ellers utstyr for 4 personer. Kjæledyr tillatt. Uteplass.

Bjørkhytte Ekstra 4 senger

Dette er hytter på ca 30 kvm med stue, kjøkkendel og to soverom, men uten dusj og WC. To køyesenger. Kjøkken med ovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, kaffetrakter og ellers utstyr for 4 personer. Kjæledyr tillatt. Uteplass.