TOPCAMP HALLINGDAL - ÅL

Glade opplevelser i vinterparadiset

Par på hyttebalkong i sol betrakter skiløper langs elva i Hallingdal Feriepark

Glade opplevelser i vinterparadiset

Jenter går på ski i Hallingdal Feriepark

Glade opplevelser i vinterparadiset

Bergtatt Bistro restaurantbygg i vinternatt månelys

Glade opplevelser i vinterparadiset

Aking i Hallingdal Feriepark og i Skarslia

Glade opplevelser i vinterparadiset

Alpinist på ski i Ål Skisenter
Glade jenter på skøytebane i Hallingdal Feriepark

Topcamp Hallingdal - femstjerners feriepark midt mellom Oslo og Bergen

Topcamp Hallingdal  tilbyr arkitekttegnede designhytter, gode campingplasser for campingvogner, caravan og bobil med strøm og vann, førsteklasses sanitæranlegg og fellesområder. Men det som våre gjester setter aller størst pris på er vårt mangfold av aktiviteter og opplevelser for hele familien. Høyt og lavt klatrepark, sykkelpark, eventyrgolf og  stort inne- og utendørs lekeland, i tillegg til at vi er omringet av fantastiske turområder for vandring, sykkel og ski. Utenom aktivitetene kan man slappe av i år populære restaurant/lounge/bar Bergtatt Bistro. Vi gjør fortsatt ekstraordinære tiltak for smittebegrensning. Les mer ›

to glade jenter står på ski i Topcamp hallingdal

Hallingdal er vinterparadiset!

Og Topcamp Hallingdal ligger midt i smørøyet, med maskinkjørte skiløyper helt inn i ferieparken, samt et eldorado av maskinkjørte langrennsløyper i fantastiske fjellandskap like i nærheten. Ål Skisenter alpint er kun ti minutters kjøretur østover, men innen en times kjøring kan du nå fire andre alpinanlegg,Gol, Nesbyen, Geilo og Hemsedal. Bor du i våre hytter finnes Barnas Vinterpark med skøytebane, akebake og langrennsløype med lys - rett utenfor døra, uten overhode å krysse en trafkkert vei.

Glad jente klatrer opp taustige til klatrepark

H&L Klatrepark billett kjøpes nå online!

NB! Husk at egenerklæring MÅ leveres før klatring. Fyll ut

Egenerklæring online HER ›

Kjøp billett HER ›

Nisser og julestemning i Bergtatt Bistro

Snart er det jul igjen!

Vi er på vei inn i den tiden da det er ekstra hyggelig å spise og drikke noe godt sammen med noen man bryr seg om, enten det er kollegaer, venner eller familie. Akkurat i år er det ekstra mange som vil på julebord, så det er smart å ikke vente for lenge med å bestille!

SE VÅR HERLIGE JULEMENY HER ›

Derfor vil du hit!

Beliggenheten i Ål midt mellom Oslo og Bergen gir et stort utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra ferieparken. Det er mange morsomme aktiviteter i Hallingdal, enten du vil drive ekstremsport, slappe av i badeland med spabehandling, sykle og vandre i Norges kanskje mest naturskjønne fjellområder eller ta rundturer med bil, for eksempel det vi kaller Norges råeste dagstur med bil!

Yalp Sutu interactive online fotball wall

NYHET: Interaktive lekeplasser!

Interaktiv fotballvegg og Memo-spill borger for timesvis med sprek og lærerik aktivitet!

 

En gjeng kvinner på seminar i Stallen Konferansesenter

 

Stallen Konferansesenter og møterom 

Moderne, strøken konferansesal /møterom med alt teknisk utstyr og fleksibel innredning. Kan leies for halv- eller hel dag med og uten servering av måltider.

Youtube video image

Aktiviteter i Topcamp Hallingdal

Hele ferieparken er så full av aktiviteter at du kan trenge ferie etter å ha vært her! Høyt&Lavt klatrepark med zip-lines og Ørnestupet "fritt fall" fra 12 meter, Hallingkastet vertikale lekepark, Hurramegrundt innendørs lekeland, aktivitetsløyper, ballspill, fiske, kanopadling, sykkelpark, show og mye mer.

 

Opplevelser og aktivitetstilbud i området

Hallingdal er ett av Norges lettest tilgjengelige fjellområder, midt i mellom Oslo og Bergen. Ta fjellskoene eller spenn på skia, ta sykkelen fatt, fiskestanga i hånda og kom til fjells! Det er et stort og variert utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra ferieparken - enten du vil drive ekstremsport, vandre eller sykle helt uekstremt, slappe av med spabehandling, eller ta rundturer med bil og se spektakulære ting!

Spise og drikke

 

Varer i butikkhylle

• Åpningstider som resepsjonen
• Bestill ferske bakervarer  til frokost!
• Is, brus og glade godterier
• Enkel hurtigmat
• Små-nødvendigheter

Gladligvarer butikk

Burger nærbilde

Rask mat og mye hygge i Aktivitetshuset

Snakkbar

Grupper og bedrift

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark er blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding og andre sosiale begivenheter for grupper!

Bedriftsavtale på hytte

Reisende medarbeidere? De behøver ikke bo på trangt hotellrom på disse kanter. For tilsvarende pris som et lite hotellrom kan de disponere en hel hytte i Hallingdal Feriepark!

Jentefotballag jubler

Foreninger og lag

Vi kan hjelpe med arrangement og transport og tilbyr hyggelige "stablepriser" per person for overnatting i nye, moderne hytter til idrettslag, korps, skoleklasser og andre som vil på treningssamling, turnering eller bare tur. Vi organiserer også det som måtte ønskes av måltider.
 Kontakt oss på telefon 32699200 eller post@feriepark.no for mer informasjon og pristilbud.
 

Fasiliteter

Servant og armatur hvite fliser og speil med rustikk treramme

Sanitær i særklasse

Varer i butikkhylle

• Åpningstider som resepsjonen
• Bestill ferske bakervarer  til frokost!
• Is, brus og glade godterier
• Enkel hurtigmat
• Små-nødvendigheter

Gladligvarer butikk

Sølvfarget metallskilt på rustikk trevegg med inngang til sanitær

Sanitær familierom

Fristende kjøtt og grønnsaker på grill

Grillplasser

From 2
sanitærmodul fra campingvogn eller bobil

Tømmestasjoner

Hund med dusjhette i dusj

Fidospa - hundedusj

Litt praktisk å vite før besøket

elbil-lader ikon på nærbilde av elbil

Elbil-ladere

Vi har et stort antall elbil-ladere på parkeringsplassen ved Stallen, samt at annenhver hytte har elbil-lader. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å lade elbil via strømtilkoplingen på plassene (sikring går for et større område, så den som snik-lader blir fort ganske upopulær i nabolaget)

Overgangskabel med Europakontakt

Ha riktig kabel!

Våre plasser har strømtilkopling for 1-fas kabel med Europa-kontakt. Vi har overgangskabel for utleie i resepsjonen, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at det alltid finnes en ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

hvit hund som stikker hodet ut av bilvindu

Hunden din er velkommen!

både på camping og i hytter, så lenge det ikke generer andre. ((Vi har også dyrefrie hytter) Hunden må være i bånd, eier må rydde opp etter hunden og ta ansvar for at den ikke lager støy. Vi har egen hundedusj! I hytte koster sluttvasken litt ekstra når du har med hund. 

Kontaktinfo Hallingdal Feriepark

E-post: hallingdal@topcamp.no
Telefon: +47 3269 9200

Facebook    Instagram