TOPCAMP HALLINGDAL

Glade opplevelser og aktiviteter!

Glad gutt på Gråtass-traktor i Hallingdal Feriepark

Høsten er herlig i fjellet!

Familie bakfra vandrer i vakkert fjellterreng med fantastisk lys

Sykkelpark og sykkelutleie!

Hoppende ung gutt på sykkel i sykkelpark

Klatrepark og 2 x 250 m zip-lines!

Gutt i svevet i zip-line over Hallingdalselva i klatreparken i Hallingdal Feriepark

Ørreten står i kø

for å bli dratt opp fra Hallingdalselva!

To gutter står på store steiner ved elvebredden og fisker i Hallingdalselva

Søk ledige

Topcamp Hallingdal - feriepark i Ål

Vi må dessverre holde aktiviteter og serveringssteder stengt av hensyn til smittebegrensning - men satser på at 

ALLE AKTIVITETER VIL ÅPNE 13. mai. Kanskje før!

Resepsjonene er nå åpen alle dager kl 10-16. NB! CAMPING OG HYTTELEIE ER MULIG HELE TIDEN! Kontakt oss og bestill på hallingdal@topcamp.no eller ring oss på hverdager mellom kl 10-16 på telefon 32699200.  Hytteleie er neppe mindre trygt enn hjemme. Ål kommune har hatt 1 - en - kjent koronasmittet i 2021... Vi har meget grundig rengjøring mellom leietakere og med parkering rett utenfor hytta, har du god kontroll på sikkerhetsavstand. Vi tilbyr kontaktløs innsjekking. Sanitæravdeling og strømtilkopling vil være åpent, men i tråd med helsemyndighetene anbefaler vi gjestene å bruke egne sanitærfasiliteter.

Topcamp Hallingdal  er en 5 stjernes feriepark med arkitekttegnede hytter, campingplasser for campingvogner, caravan og bobil. Det våre gjester setter aller størst pris på er vårt mangfold av aktiviteter og opplevelser for hele familien. Opplev norsk natur og fjell, i tillegg til Høyt og lavt klatrepark, 4H besøksgård, sykkelpark, eventyrgolf og lekeland. I tillegg førsteklasses sanitæranlegg og fellesområder for camping, samt vår populære restaurant Bergtatt Bistro.

Korona-informasjon: Vi gjør ekstraordinære tiltak for smittebegrensning. Les mer ›

Bestill risikofritt i 2021!

Ingen vet helt sikkert akkurat hvordan  sommeren 2021 blir, men helt sikkert er at det er smart å sikre seg plass nå, mens det er ledig! Husk at sommeren 2020 var campingplasser over hele Sør- og Østlandet smekkfulle. Bestiller du nå tar du ingen risiko: Gratis avbestilling betyr at du kan flytte eller avbestille kostnadsfritt inntil 7 dager før ankomst.

Hoppende glade barn nært

Sommer-aktivitetsprogram 

I perioden 5. juli -7. august har vi organiserte aktiviteter for barn og noen ganger hele familien 6 dager i uken!

Derfor vil du hit!

Beliggenheten i Ål midt mellom Oslo og Bergen gir et stort utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra ferieparken. Det er mange morsomme aktiviteter i Hallingdal, enten du vil drive ekstremsport, slappe av i badeland med spabehandling, sykle og vandre i Norges kanskje mest naturskjønne fjellområder eller ta rundturer med bil, for eksempel det vi kaller Norges råeste dagstur med bil!

Yalp Sutu interaktiv online fotballvegg

NYHET: Interaktive lekeplasser!

Før sommeren får vi på plass to nye, moderne lekeplass-elementer som vi har høye forventninger til: En interaktiv fotballvegg og et fysisk aktivt memo-spill.

 

Gavetips:
Tråll-billetter

Hallingtrålla kommer til sommeren igjen! Tilværelsen blir truet for Trållmor, Storetrållet, lille Ålivia og Lupus - som faktisk må hente hjelp hos den ellers så ondskapsfulle Sleipner Slagg! Den perfekte gave til folk som har alt, er en god opplevelse som de kan gå og glede seg til hele våren!

 

 

Tråll Ålivia og Lupus i julegavesløyfe

En gjeng kvinner på seminar i Stallen Konferansesenter

 

Stallen Konferansesenter og møterom 

Moderne, strøken konferansesal /møterom med alt teknisk utstyr og fleksibel innredning. Kan leies for halv- eller hel dag med og uten servering av måltider.

Youtube video image

Aktiviteter i Hallingdal Feriepark

Hele ferieparken er så full av aktiviteter at du kan trenge ferie etter å ha vært her! Høyt&Lavt klatrepark med zip-lines og Ørnestupet "fritt fall" fra 12 meter, Hallingkastet vertikale lekepark, Hurramegrundt innendørs lekeland, 4H-gård med dyr og traktorkjøring, aktivitetsløyper, ballspill, fiske, kanopadling, sykling, show og mye mer.

 

Opplevelser og aktivitetstilbud i området

Hallingdal er ett av Norges lettest tilgjengelige fjellområder, midt i mellom Oslo og Bergen. Ta fjellskoene eller spenn på skia, ta sykkelen fatt, fiskestanga i hånda og kom til fjells! Det er et stort og variert utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra ferieparken - enten du vil drive ekstremsport, vandre eller sykle helt uekstremt, slappe av med spabehandling, eller ta rundturer med bil og se spektakulære ting!

Spise og drikke

 

Varer i butikkhylle

• Åpningstider som resepsjonen
• Bestill ferske bakervarer  til frokost!
• Is, brus og glade godterier
• Enkel hurtigmat
• Små-nødvendigheter

Gladligvarer butikk

Burger nærbilde

Rask mat og mye hygge i Aktivitetshuset

Snakkbar

Grupper og bedrift

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark er blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding og andre sosiale begivenheter for grupper!

Bedriftsavtale på hytte

Reisende medarbeidere? De behøver ikke bo på trangt hotellrom på disse kanter. For tilsvarende pris som et lite hotellrom kan de disponere en hel hytte i Hallingdal Feriepark!

Jentefotballag jubler

Foreninger og lag

Vi kan hjelpe med arrangement og transport og tilbyr hyggelige "stablepriser" per person for overnatting i nye, moderne hytter til idrettslag, korps, skoleklasser og andre som vil på treningssamling, turnering eller bare tur. Vi organiserer også det som måtte ønskes av måltider.
 Kontakt oss på telefon 32699200 eller post@feriepark.no for mer informasjon og pristilbud.
 

Fasiliteter

Servant og armatur hvite fliser og speil med rustikk treramme

Sanitær i særklasse

Varer i butikkhylle

• Åpningstider som resepsjonen
• Bestill ferske bakervarer  til frokost!
• Is, brus og glade godterier
• Enkel hurtigmat
• Små-nødvendigheter

Gladligvarer butikk

Sølvfarget metallskilt på rustikk trevegg med inngang til sanitær

Sanitær familierom

Fristende kjøtt og grønnsaker på grill

Grillplasser

From 2
sanitærmodul fra campingvogn eller bobil

Tømmestasjoner

Hund med dusjhette i dusj

Fidospa - hundedusj

Litt praktisk å vite før besøket

elbil-lader ikon på nærbilde av elbil

Elbil-ladere

Vi har et stort antall elbil-ladere på parkeringsplassen ved Stallen, samt at annenhver hytte har elbil-lader. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å lade elbil via strømtilkoplingen på plassene (sikring går for et større område, så den som snik-lader blir fort ganske upopulær i nabolaget)

Overgangskabel med Europakontakt

Ha riktig kabel!

Våre plasser har strømtilkopling for 1-fas kabel med Europa-kontakt. Vi har overgangskabel for utleie i resepsjonen, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at det alltid finnes en ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

hvit hund som stikker hodet ut av bilvindu

Hunden din er velkommen!

både på camping og i hytter, så lenge det ikke generer andre. ((Vi har også dyrefrie hytter) Hunden må være i bånd, eier må rydde opp etter hunden og ta ansvar for at den ikke lager støy. Vi har egen hundedusj! I hytte koster sluttvasken litt ekstra når du har med hund. 

Kontaktinfo Hallingdal Feriepark

E-post: hallingdal@topcamp.no
Telefon: +47 3269 9200

Facebook    Instagram