TOPCAMP HALLINGDAL - ÅL

Glade opplevelser i vinterparadiset

Par på hyttebalkong i sol betrakter skiløper langs elva i Hallingdal Feriepark

Glade opplevelser i vinterparadiset

Jenter går på ski i Hallingdal Feriepark

Glade opplevelser i vinterparadiset

Bergtatt Bistro restaurantbygg i vinternatt månelys

Glade opplevelser i vinterparadiset

Aking i Hallingdal Feriepark og i Skarslia

Glade opplevelser i vinterparadiset

Alpinist på ski i Ål Skisenter
Glade jenter på skøytebane i Hallingdal Feriepark

Topcamp Hallingdal - femstjerners feriepark midt mellom Oslo og Bergen

Topcamp Hallingdal  tilbyr arkitekttegnede designhytter og gode campingplasser for campingvogner, caravan og bobil med strøm og vann, førsteklasses sanitæranlegg og fellesområder. Men det som våre gjester setter aller størst pris på er vårt mangfold av aktiviteter og opplevelser for hele familien. Høyt og lavt klatrepark, sykkelpark, eventyrgolf og stort inne- og utendørs lekeland, i tillegg til at vi er omringet av fantastiske turområder for vandring, sykkel og ski. Utenom aktivitetene kan man slappe av i år populære restaurant/lounge/bar Bergtatt Bistro (dog ikke på kveldstid i perioden frem til påske 2023. I samme periode vil også camping, sanitær og felleskjøkken være stengt.)

Bestill nå - betal senere!

Du kan f.eks bestille tidlig og sikre deg en god plass - og så betale når feriepengene kommer, eller dele opp betalingen. • Les mer >

Bergtatt Bistro restaurant med store vinduer og peis

Bistroen vil ha redusert drift i perioden frem til 31. mars 

Hytter vil være tilgjengelig for leie i hele perioden, men Bergtatt Bistro vil IKKE ha vanlig a´la carte servering og kveldsåpent før påske 2023, men NB! Vi er åpne for bestilling av selskap, arrangement og konferanser. Kommer du innom i resepsjonens åpningstid finnes alltid en varm kaffekopp, en leskedrikk eller en kakebit. Planlagte arrangement:

• 18. februar: Gamaldanskveld  Kjøp billetter her ›

Glad jente klatrer opp taustige til klatrepark

H&L Klatrepark billett kjøpes nå online!

Kjøp billett HER ›

Derfor vil du hit!

Beliggenheten i Ål midt mellom Oslo og Bergen gir et stort utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra ferieparken. Det er mange morsomme aktiviteter i Hallingdal, enten du vil drive ekstremsport, slappe av i badeland med spabehandling, sykle og vandre i Norges kanskje mest naturskjønne fjellområder eller ta rundturer med bil, for eksempel det vi kaller Norges råeste dagstur med bil!

Yalp Sutu interaktive, online Fussball-Wand

Interaktive lekeplasser!

Interaktiv fotballvegg og Memo-spill borger for timesvis med sprek og lærerik aktivitet!

 

En gjeng kvinner på seminar i Stallen Konferansesenter

Stallen Konferansesenter og møterom 

Moderne, strøken konferansesal /møterom med alt teknisk utstyr og fleksibel innredning. Kan leies for halv- eller hel dag med og uten servering av måltider.

Grupper og bedrift

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark er blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding og andre sosiale begivenheter for grupper!

Hallingdal Leirskole

Hallingdal Leirskole vil skape ekte og gode opplevelser for elevene gjennom aktiviteter som bidrar til læring, mestring og erfaring. Vi har et mangfoldig utvalg av pedagogiske og opplevelses -aktiviteter både vår, høst og vinter. Vi kan også lage egne opplegg for mer uformelle klasse- og avslutningsturer, med mindre faglig innhold.

Mädchenfussball-Mannschaft jubelt

Foreninger og lag

Vi kan hjelpe med arrangement og transport og tilbyr hyggelige "stablepriser" per person for overnatting i nye, moderne hytter til idrettslag, korps, skoleklasser og andre som vil på treningssamling, turnering eller bare tur. Vi organiserer også det som måtte ønskes av måltider.
 Kontakt oss på telefon 32699200 eller post@feriepark.no for mer informasjon og pristilbud.
 

Youtube video image

Kontantfritt hos Topcamp

Med hensyn til i hovedsak smittevern for gjester og ansatte, ønsker vi at alle gjester skal betale med kort. 

Les mer ›

Aktiviteter i Topcamp Hallingdal

Hele ferieparken er full av aktiviteter, så du kannesten  trenge ferie etter å ha vært her! Høyt&Lavt klatrepark med zip-lines og Ørnestupet "fritt fall" fra 12 meter, Hallingkastet vertikale lekepark, Hurramegrundt innendørs lekeland, aktivitetsløyper, ballspill, fiske, kanopadling, sykkelpark, show og mye mer. 

 

Opplevelser og aktivitetstilbud i området

Hallingdal er ett av Norges lettest tilgjengelige fjellområder, midt i mellom Oslo og Bergen. Ta fjellskoene eller spenn på skia, ta sykkelen fatt, fiskestanga i hånda og kom til fjells! Det er et stort og variert utvalg av opplevelser og aktiviteter innen kort avstand fra ferieparken - enten du vil drive ekstremsport, vandre eller sykle helt uekstremt, slappe av med spabehandling, eller ta rundturer med bil og se spektakulære ting!

Spise og drikke

 

Varer i butikkhylle

• Åpningstider som resepsjonen
• Bestill ferske bakervarer  til frokost!
• Is, brus og glade godterier
• Enkel hurtigmat
• Små-nødvendigheter

Gladligvarer butikk

Fristende kjøtt og grønnsaker på grill

Grillplasser

Fasiliteter

Servant og armatur hvite fliser og speil med rustikk treramme

Sanitær i særklasse

Varer i butikkhylle

• Åpningstider som resepsjonen
• Bestill ferske bakervarer  til frokost!
• Is, brus og glade godterier
• Enkel hurtigmat
• Små-nødvendigheter

Gladligvarer butikk

Sølvfarget metallskilt på rustikk trevegg med inngang til sanitær

Sanitær familierom

Fristende kjøtt og grønnsaker på grill

Grillplasser

From 2
sanitærmodul fra campingvogn eller bobil

Tømmestasjoner

Hund med dusjhette i dusj

Fidospa - hundedusj

Litt praktisk å vite før besøket

Elektrolader-Ikon in Nahaufnahme eines Elektroautos

Elbil-ladere

Vi har et stort antall elbil-ladere på parkeringsplassen ved Stallen, samt at annenhver hytte har elbil-lader. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å lade elbil via strømtilkoplingen på plassene (sikring går for et større område, så den som snik-lader blir fort ganske upopulær i nabolaget)

Adapterkabel mir Euroadapter

Ha riktig kabel!

Våre plasser har strømtilkopling for 1-fas kabel med Europa-kontakt. Vi har overgangskabel for utleie i resepsjonen, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at det alltid finnes en ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Weisser Hund der aus dem Autofenster guckt

Hunden din er velkommen!

både på camping og i hytter, så lenge det ikke generer andre. ((Vi har også dyrefrie hytter) Hunden må være i bånd, eier må rydde opp etter hunden og ta ansvar for at den ikke lager støy. Vi har egen hundedusj! I hytte koster sluttvasken litt ekstra når du har med hund. 

Kontaktinfo Topcamp Hallingdal 

E-post: hallingdal@topcamp.no
Telefon: +47 32 69 92 00
Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål

Facebook    Instagram

Nisser og julestemning i Bergtatt Bistro

Snart er det jul igjen!

Vi er på vei inn i den tiden da det er ekstra hyggelig å spise og drikke noe godt sammen med noen man bryr seg om, enten det er kollegaer, venner eller familie. Akkurat i år er det ekstra mange som vil på julebord, så det er smart å ikke vente for lenge med å bestille!

SE VÅR HERLIGE JULEMENY HER ›

To jenter med peisbål foran

Få det beste av både vinter og vår - med påske i Hallingdal

Vinteren er kanskje ikke all verdens i år, men det betyr på ingen måte at du bør droppe påskeferien. Tvert imot - du kan få det beste av både vinter og vår! 

to glade jenter står på ski i Topcamp hallingdal

Hallingdal er vinterparadiset!

Og Topcamp Hallingdal ligger midt i smørøyet, med maskinkjørte skiløyper helt inn i ferieparken, samt et eldorado av maskinkjørte langrennsløyper i fantastiske fjellandskap like i nærheten. Ål Skisenter alpint er kun ti minutters kjøretur østover, men innen en times kjøring kan du nå fire andre alpinanlegg,Gol, Nesbyen, Geilo og Hemsedal. Bor du i våre hytter finnes Barnas Vinterpark med skøytebane, akebake og langrennsløype med lys - rett utenfor døra, uten overhode å krysse en trafkkert vei.

Vi søker sesongansatte for sommeren 2022

 Vi trenger GLADE medarbeidere fra minimum 16 års alder, til mange avdelinger! Bli med og tjen penger på morsomt arbeid!
 

Høyt&Lavt Klatrepark er dessverre STENGT lørdag 24. september

pga ekstraordinære omstendigheter

 

Bergtatt Bistro er STENGT lørdag 24. september på grunn av lukket arrangement

Velg BEST eller FLEX bestilling

I likhet med flyselskap og hotellkjeder har Topcamp 2-pris-system BEST og FLEX.  • BEST = Den beste, altså laveste, prisen. Med BEST kan du IKKE avbestille eller flytte din bestilling, dvs du får ingen penger igjen.  • FLEX = Du betaler litt ekstra for å ha mulighet til å avbestille med refusjon eller å bytte datoer. Du bestemmer selv hvor fleksibelt du ønsker å ha det. God tur!

Hyttestue med peis og utsikt til elva. Foto

Bo litt lenger? Våre hytter og leiligheter er rimelig og hyggelig overnatting

Bedrift med oppdrag eller annet behov for lang- eller korttidsleie av midlertidig bosted i Hallingdal? Vi har rimelige hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken, nærhet til Geilo, Gol og Hemsedal, og med parkering rett utenfor. For lengre opphold enn en uke kan vi gi enda bedre pris enn i online-booking, kontakt oss på e-post eller telefon +47 32 69 92 00