Topcamp er miljøsertifisert

Topcamp er Miljøsertifisert

Topcamp tar miljø på alvor og alle våre plasser selvfølgelig miljø-sertifisert!

Camping foregår i nær kontakt med natur. Så det skulle bare mangle at Topcamp spiller på lag med naturen, med ambisjoner for bærekraft og miljøvennlighet. Alle Topcamp campingplasser er sertifisert gjennom Green Key og som gjest på en Topcamp plass kan du være sikker på at vi har gått langt for å sikre at oppholdet ditt er så komfortabelt og hyggelig som mulig, samtidig som det jobbes kontinuerlig for å minimere miljøpåvirkning.

Green Key sertifiserte virksomheter oppfyller strenge miljøkrav innen de 14 følgende områder: miljøledelse, personalinvolvering, gjesteinformasjon, vann, vask og rengjøring, avfall, energi, mat, inneklima, uteområdet, samfunnsansvar, miljøaktiviteter, administrasjon og konferanse.

Topcamp har også lagt til rette for at du som gjest kan ta miljøriktige valg, blant annet ved å tilby økologisk, lokalprodusert, eller Fairtrade-merket mat, gjennom oppfordringer om å gjenbruke håndklær, osv.

Vårt formål med miljøsertifiseringen er å fremme bærekraftig turisme, samt å bidra til å forebygge klimaendringer ved å belønne og støtte virksomheter som gjennomfører positive miljøtiltak. Green Key har som mål å endre praksis og adferd hos reiselivsaktører, inkludert gjester, bedrifter, myndigheter og lokalsamfunn, i bærekraftig retning. Dette gjennom å øke bevisstheten blant både ansatte og gjester, ved å fremme bærekraftige rutiner og bruk av teknologi, ved å støtte opp under miljøvennlige og ansvarlige bedrifter, redusere energibruk og ressursforbruk.

Green Key er en av de største globale miljøsertifiseringsordningene for overnattingssteder med over 2700 sertifiserte bedrifter i 56 land. Ordningen er den eneste miljøsertifiseringen for overnattingssteder i Norge som har oppnådd utmerkelsen Global Sustainable Tourism Council (GSTC) Recognized.

Topcamp er Greenkey sertifisert