TOPCAMP RUSTBERG - HAFJELL

Topcamp Rustberg - Hafjell

Glade søsken med slush. Foto

Basseng med sklier!

Vannsklie, lek og moro.

Camping med utsikt!

Telt med utsikt over Gudbransdalslågen

Moro for store og små!

Glade jenter på lekeplassen.

Idyll på Topcamp Rustberg

Jente med blomst i håret.
Hytter i snølandskap, utsikt mot fjorden.
 

Camping og hytter kun 11 minutter fra Hafjell Alpinsenter

Topcamp Rustberg er en helårsåpen familievennlig camping som ligger midt blant frodige åser, med flott utsikt over Gudbrandsdalslågen. 
Campingplassen ligger i Øyer kommune og er et naturlig overnattingssted for reisende både sørover og nordover mellom Oslo og Trondheim. Det er mange fristende opplevelser i området og barna vil kanskje aldri tilgi deg hvis de ikke får tid til å leke seg i badebassenget (sommer) - og ta med seg opplevelser som Hunderfossen, Lilleputthammer Familiepark, Norsk Vegmuseum, mm.  For ikke å snakke om det flotte turterrenget i området for sykkel, vandring og ski - samt at Hafjell Alpin altså er like i nærheten!

Stue fra Elvestua hytte på Rustberg. Foto

Langtidsleie og korttidsleie av hytter og leilighet for bedrifter

Behov for midlertidig bolig eller leilighet f.eks i forbindelse med oppdrag i Øyer- eller Lillehammer-området? Topcamp Rustberg har rimelige hytter generelt, men for lengre perioder enn en uke utenom sommersesongen, kan vi gi enda bedre pris – kontakt oss direkte for hyggelig tilbud! Bo idyllisk i hytte på Rustberg med bilen parkert rett utenfor og herlig utsikt over Gudbrandsdalslågen!

Par i bakken på Hafjell Alpinsenter med Lågen i bakgrunn

Kun 11 minutter til Hafjell Alpinsenter

Leter du etter en budsjettvennlig alpin-ferie? Ønsker du å leie rimelig hytte på Hafjell eller relativt billig overnatting på Hafjell? Du finner det her: Fra Topcamp Rustberg er det kun 11 minutters kjøretur til Hafjell Alpinsenter! 

Bestill nå - betal senere!

Du kan utsette eller dele opp betalingen - f.eks bestille tidlig og sikre deg en god plass - og så betale når feriepengene kommer.  • Les mer >

Kollasj med stemningsfoto fra Topcamp Rustberg

Mye mer å se og oppleve i Hafjell-området! 

I den fantastiske naturen rundt Hafjell finner du fjell og fotturer, flotte skiløyper, fiskevann, kun ti minutter til Hafjell alpinsenter og vakre, turkise Gudbrandsdalslågen! I kort avstand ligger Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer Familiepark, Hafjell Alpinsenter, Hafjell sykkelpark og Norsk Vegmuseum. 

Kontantfritt hos Topcamp

Med hensyn til i hovedsak smittevern for gjester og ansatte, ønsker vi at alle gjester skal betale med kort.  • Les mer ›

Topcamp Rustberg

Bo godt og idyllisk med utsikt over Gudbrandsdalslågen, badebasseng og kort avstand til Hunderfossen, Lilleputthammer, Lillehammer, Hafjell Alpinsenter og mye annen moro!

Topcamp Rustberg - Hafjell, Camping Lillehammer

Åpent hver dag fra 08.00 - 22.00 

RESEPSJON • ÅPNINGSTIDER

oversiktskart Topcamp Rustberg

Oversiktskart med hytte- og plassnummer for Topcamp Rustberg

Oversikt over Topcamp Rustberg med basseng. Foto

Aktiviteter!

Topcamp Rustberg har aktiviteter og opplevelser for hele familien, og ligger med nærhet til både vakkert fjellandskap i Rondane Nasjonalpark og frodige omgivelser rundt Mjøsa. Det er kort avstand til fantastiske opplevelser, som Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer Familiepark, Norsk Vegmuseum, Barnas Gård, Hafjell Bikepark og Hafjell Alpinsenter. Det er altså mye å finne på vinter som sommer! 

Litt småpraktisk å vite før du kommer

Hund med hodet ut av bilvinduet. Foto

Hunden din er velkommen!

Campere kan ha med hund (og katt), så lenge det ikke generer andre. Hunden må være i bånd, eier rydder opp etter hunden og tar ansvar for at den ikke lager støy.
Hund kan være med i hytte (Vi har også hytter der ingen dyr slipper inn) - men sluttvasken koster mer når du har med hund. Voff!

Adapterkabel med Europa-kontakt. Illustrasjon

Ha riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkopling for Europa-kontakt. Vi har overgang for utleie, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at noen er ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Elbil-lader. Illustrasjon

Elbil-ladere

Vi kommer med mer informasjon.

Finn veien til Topcamp Rustberg!

 Kontakt Topcamp Rustberg

E-post: rustberg@topcamp.no
Telefon: +47 61 27 77 30

Adresse: Kongsvegen 691, 2636 Øyer

    Facebook    Instagram          

Hvordan vil du bo?

Velg BEST eller FLEX bestilling

I likhet med flyselskap, hotellkjeder og -formidlere, har Topcamp 2-pris-system BEST og FLEX.  • BEST = Den beste, altså laveste, prisen. Med BEST kan du IKKE avbestille eller flytte din bestilling, dvs du får ingen penger igjen.  • FLEX = Du betaler litt ekstra for å ha mulighet til å avbestille med refusjon eller å bytte datoer. Du bestemmer selv hvor fleksibelt du ønsker å ha det. God tur!