TOPCAMP RUSTBERG - HAFJELL

Topcamp Rustberg - Hafjell

Topcamp Hafjell droneshot bassengområde nærmest

Basseng med sklier på Topcamp Rustberg

Topcamp Rustberg bassengområde

Moro for store og små på Topcamp Rustberg

Topcamp Rustberg lekeplass skilie nærmest med Mjøsa bak

Idyll på Topcamp Rustberg

Topcamp Rustberg idyllisk andedam

Topcamp Rustberg - camping og hytter med utsikt over Gudbrandsdalslågen

 

Topcamp Rustberg er en helårsåpen familievennlig camping som ligger midt blant frodige åser og utsikt over den turkise Gudbrandsdalslågen. Foruten gode plasser for campingvogn,  bobiler, og telt, kan vi tilby overnatting i et bredt utvalg av hytter i forskjellige størrelser. Våre gjester har tilgang til sanitæranlegg, kjøkkenanlegg og en hyggelig kiosk med kafeteria.

Campingplassen ligger i Øyer kommune og er et naturlig overnattingssted for reisende både sørover og nordover mellom Oslo og Trondheim. Men NB! Planlegg gjerne mer enn én overnatting! Det er mange fristende opplevelser i området og barna vil kanskje aldri tilgi deg hvis de ikke får tid til å leke seg i badebassenget (sommer) - og ta med seg opplevelser som Hunderfossen, Lilleputthammer Familiepark, Norsk Vegmuseum, mm.  For ikke å snakke om det flotte turterrenget i området for sykkel, vandring og ski - samt at Hafjell Alpin er like i nærheten!

Gratis avbestilling!

I hele 2021 kan du kostnadsfritt flytte bookingen eller avbestille inntil 7 dager før ankomst. 

Par i bakken på Hafjell Alpinsenter med Lågen i bakgrunn

Kun 11 minutter til Hafjell Alpinsenter

Leter du etter en budsjettvennlig alpin-ferie? Ønsker du å leie rimelig hytte på Hafjell eller relativt billig overnatting på Hafjell? Du finner det her: Fra Topcamp Rustberg er det kun 11 minutters kjøretur til Hafjell Alpinsenter! 

Topcamp Rustberg

Bo godt og idyllisk med utsikt over Gudbrandsdalslågen, badebasseng og kort avstand til Hunderfossen, Lilleputthammer, Lillehammer, Hafjell Alpinsenter og mye annen moro!

Topcamp Rustberg - Hafjell, Camping Lillehammer

Åpent hver dag fra 08.00 - 22.00 

RESEPSJON • ÅPNINGSTIDER

Topcamp Rustberg, Camping ved Hafjell, Campingplass ved Lillehammer

Aktiviteter!

Topcamp Rustberg har aktiviteter og opplevelser for hele familien, og ligger med nærhet til både vakkert fjellandskap i Rondane Nasjonalpark og frodige omgivelser rundt Mjøsa. Det er kort avstand til fantastiske opplevelser, som Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer Familiepark, Norsk Vegmuseum, Barnas Gård, Hafjell Bikepark og Hafjell Alpinsenter. Det er altså mye å finne på vinter som sommer! 

Topcamp Hafjell, Camping ved Lillehammer, Camping med basseng, Fjelltur i Øyer

Mye mer å se og oppleve i Hafjell-området! 

I den fantastiske naturen rundt Hafjell finner du fjell og fotturer, flotte skiløyper, fiskevann, kun ti minutter til Hafjell alpinsenter og vakre, turkise Gudbrandsdalslågen! I kort avstand ligger Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer Familiepark, Hafjell Alpinsenter, Hafjell sykkelpark og Norsk Vegmuseum. 

Dam med gakkgakker på Topcamp Rustberg ved Hafjell

Oversiktskart Topcamp Hafjell

Klikk på kartet for å se det større!

Litt småpraktisk å vite før du kommer

Hvit hund med hodet ut av bilvindu

Hunden din er velkommen!

Campere kan ha med hund (og katt), så lenge det ikke generer andre. Hunden må være i bånd, eier rydder opp etter hunden og tar ansvar for at den ikke lager støy.
Hund kan være med i hytte (Vi har også hytter der ingen dyr slipper inn) - men sluttvasken koster mer når du har med hund. Voff!

Overgangskabel med Europa-kontakt

Ha riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkopling for Europa-kontakt. Vi har overgang for utleie, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at noen er ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Elbil-lader ikon

Elbil-ladere

Vi kommer med mer informasjon.

stue fra hytte40 på Rustberg

Lang- og korttidsleie
av hytter og leilighet

Behov for midlertidig bolig eller leilighet i Lillehammer-området? Topcamp Rustberg har rimelige hytter generelt, men for lengre perioder enn en uke utenom sommersesongen, kan vi gi enda bedre pris – kontakt oss direkte for hyggelig tilbud! Bo idyllisk i hytte på Rustberg med bilen parkert rett utenfor og herlig utsikt over Gudbrandsdalslågen!

Finn veien til Topcamp Rustberg!

 Kontakt Topcamp Rustberg

E-post: rustberg@topcamp.no
Telefon: +47 61 27 77 30

Adresse: Kongsvegen 691, 2636 Øyer

    Facebook    Instagram