5 opplevelser du må få med deg i Brumunddal

Gutt på sparkesykkel i skatepark.

Opplev Mjøsidyll på sitt beste, med aktiviteter og opplevelser for hele familien.

1. Koselige Brumunddal sentrum

Brumunddal skorter ikke på sjarm. Butikker, restauranter, kaféer og puber ligger på rad og rekke. Størrelsen på byen begrenser ikke utvalget av spisesteder, her er det flust å velge mellom. Sørg for å smake på Brumundalsbollen fra Bakeriet i Brumunddal og lokale delikatesser hos Matfatet.

2. Hamar

Hamar byr på action, historie, avslapping og mange spisesteder. Selv mener befolkningen at de ligger på den "riktige" siden av Mjøsa, på grunn av solen. Om dette er riktig kan du finne ut når du rusler gjennom gatene. Eller når du besøker Domkirkeodden, som har blitt kåret til et av verdens vakreste museer.

Hamar har en fin strandpromenade, badstubåt, Skibladner og Vikingskipet. 

3. Helgøya klatrepark

På Helgøya kan du klatre i det som omtales som Norges vakreste klatrepark. Klatreparken er like morsom for store og små, med sine ni løyper, 13 ziplines og til sammen 142 klatreelementer.

Billetter til Helgøya klatrepark. 

4. Prøysenhuset

Ta deg gjennom Prøysens fortelling i Prøysenhuset. Skap minner i utstilling, Prøysenscena, aktivitetsrom og på Kafé Julie. Aktivitetsrommene inneholder snekkerverksted, skriveverksted, lesing og lek.

Informasjon og priser for Prøysenhuset.

5. Mange muligheter i Mjøsparken

Friluftsområdet Mjøsparken ligger ved Mjøskanten i Brumunddal. Området er på over 80 000 kvadratmeter, med blant annet skatepark, basketbane, volleyballbane, lekeplass, badestrand, promenade og serveringssted. 

Overnatting i nærheten

Topcamp Mjøsa

Vi holder til ved Mjøskanten i nærheten av Brumunddal sentrum. Hos oss vil du bo godt uansett om du velger hytte, leilighet eller camping. Vi har også sesongplasser for deg som ønsker ditt eget ferieparadis ved Mjøskanten. 

Besøk oss
Overnatting i nærheten

Topcamp Rustberg

Vi ligger rett ved Gudbrandsdalslågen, en times kjøring fra Brumunddal. Hos oss vil du bo godt uansett om du velger hytte, leilighet eller camping. Vi har også sesongplasser for deg som ønsker feriebolig ved fjellet.

Besøk oss