Ferietips: Rundturen som gir deg alt

Reis med bil familie sammen bror og søster sitter i bagasjerommet

Få storby, strand, fjell og innsjø på samme ferierute. 

Er det vanskelig å planlegge en ferie med mange opplevelser?

Følg vår rute rundt Øst- og Innlandet, og dere vil få en opplevelsesrik ferie. Dette er en ferie som gir dere storbyen, sydenstrand, klatrepark i fjelldalen, badepark ved Mjøsa og badebasseng rett ved Hunderfossen.

Flere av våre plasser har også gratis aktivitetsprogram om sommeren.

Det aller beste er at dere ikke trenger å tilbringe lang tid i bilen mellom stoppene.

Vi har startet turen i Oslo, men selvsagt er det opp til dere hvor dere vil starte og slutte.

Start: Topcamp Bogstad

Oslo – naturskjønt og storby

Begynn ferien i nærheten av marka og Holmenkollen, samtidig som det er en kort tur til Oslo sentrum. Topcamp Bogstad har førsteklasses sanitæranlegg, moderne campingplasser og hytter.

45 minutter: Topcamp Onsakervika

Onsakervika – Syden, bare ved Tyrifjorden

Topcamp Onsakervika ligger ved det som uformelt kalles Østlandets fineste sandstrand. Det er langgrunt, med en badebrygge som gjør at både store og små kan nyte det varme vannet. Ved stranda finner dere også en volleyballbane, Beach Club og lekeplass.

På Bogstad, Onsakervika, Hallingdal og Mjøsa har vi aktivitetsledere som stiller med gratis aktiviteter hele sommerferien. 

2 timer: Topcamp Hallingdal

Ål - Fjelldalen som har alt

Topcamp Hallingdal ligger i den naturskjønne fjellbygda Ål. Opplev den gamle stavkirken, ridning i fjellet eller stisykling. På selve campingplassen har vi klatreparken Høyt & Lavt som tar store og små gjennom ulike hindre i høyden, Eventyrgolf og Lekeland.

Hele familien er velkommen til våre plasser. Inkludert kjæledyrene.

3 timer: Topcamp Mjøsa

Brumunddal – Innlandsidyll

Fra frisk fjelluft er dere nede ved Mjøsa og Brumunddal som byr på ekte innlandssommer. Topcamp Mjøsa ligger i nærheten av blant annet Prøysen-huset og andre kulturtilbud. Vi har også en egen badepark som byr på mye moro.

Strøm og dusj er alltid inkludert når du bor på campingplassene. Utvask og sengetøy er inkludert når du bor i våre hytter.

1 time: Topcamp Rustberg

Øyer – Eventyrlige opplevelser

Ved Gudbrandslågen ligger Topcamp Rustberg, med eget bassengområde med vannsklier. I tillegg til å være omgitt av natur i et fantastisk område, er det kort vei til Hunderfossen og Hafjell. Hos sistnevnte kan dere ta heisen opp til Hafjells mange sykkelstier i fjellet.

2,5 timer: Topcamp Ekeberg

Oslo – En gåtur fra sentrum

Avslutt ferien tilbake i Oslo. På Ekeberg bor dere med panoramautsikt over hovedstaden. Det er kort vei til sentrum med buss eller til fots. Når dere bor på Topcamp Ekeberg, er Ekebergparken deres nærmeste nabo. Oppdag alle skulpturene og dyrene på gården.