Sesongplasser i vinter

Opplev skiglede og skap herlige minner med sesongplass hos Topcamp

Les mer
To personer koser seg i flott vintervær på langrennski på fjellet. Foto

Tenk å nyte ferie året rundt! Nå er tiden for å planlegge opplevelser for vinteren, og hva er vel bedre enn å tilbringe dine ledige dager på camping?

Realiser drømmen om en rimelig feriebolig med sesongplass hos oss – hele året.

Med en sesongplass får du friheten til å selv velge når og hvor lenge du vil ha en pause fra hverdagen hjemme. Det er den perfekte måte å tilbringe kvalitetstid med familien. Fra oktober kan du nyte kjølige dager med kos inne og spennende aktiviteter ute. 

For den aktive og for livsnyteren

Vi har plasser for deg som elsker aktivitet og opplevelser, men også deg som elsker å nyte rolige dager i vakre omgivelser. Med sesongplass på en av våre destinasjoner, har du mulighet til å spare tusenvis av kroner på å skape ditt eget ferieparadis.

Sett fra deg campingvognen og la den stå hos oss gjennom hele sesongen, så kan du komme og gå så ofte du vil.

Vintersesongen varer fra 30. september til 1.mai.
Sommersesongen varer fra 1. mai til 30. september.

Favoritt hos barna

Campingferie er en favoritt blant barna. Med sesongplass har de muligheten til å leke med gamle og nye venner.

Alle våre destinasjoner har stor plass til å leke på, og flere barnevennlige opplevelser i nærheten. Ta de med på fjellturer, lag bål skogen, og hygg dere med kakao sammen. Når vinteren kommer kan dere dra på isfiske, skiturer, stå på skøyter, prøve hundekjøring og mye mer. Barna vil sitte igjen med en haug av gode minner!

Destinasjoner med sesongplass

Topcamp Mjøsa

Et ferieparadis

Hos oss kan du få det beste Brumunddal og Mjøsa har å by på. Stå på skøyter omtrent rett utenfor døren, utnytt områdets flotte skiløyper, og prøv spektakulære vinteropplevelser som hundekjøring, isfiske og kanefart. 

Foto: Foto Bård Gundersen/Sjusjøen Husky Tours

Sesongplass Mjøsa
Topcamp Rustberg

En familiedrøm ved Hafjell

Under 10 minutter fra Hafjell, og like ved Lillehammer, ligger Topcamp Rustberg. Rett ved oss renner vakre Gudbrandsdalslågen. Ta med familien på alpint, aking, langrennsturer eller prøv fiskelykken med isfiske. Vinterhalvåret er nydelig i Øyer!

Foto: Morten Nordli

Sesongplass Rustberg Hafjell
Topcamp Havblikk

En perle på Helgelandskysten

Langs Kystriksveien ligger Topcamp Havblikk på Nesna. Nesna tilbyr det beste av Helgelandskysten. Toppturer, trugeturer, nordlys, ski, brevandring og scooterturer er bare noen av de magiske opplevelsene i området.

Foto: Foto: Simon Fossheim/Visit Helgeland

Sesongplass Havblikk

Sesongplass i sommer?

Opplev idyllisk sommerferie med sesongplass. Alle våre destinasjoner ligger rett ved vannet, så du kan nyte late dager med bading fra morgen til kveld. Fra mai kan du nyte utendørs frokost i solen og finne roen mens barna er på lekeplassen og koser seg med vårt sommeraktivitetsprogram.

Sommersesong