5 tips til Osloferien

solnedgang over opera bygning og barcode i bakgrunnen

Oslo bugner av aktiviteter for alle, uansett alder og interesse. 

1. En dag i Holmenkollen

I Holmenkollen venter en perfekt dag hvor du for eksempel kan spise på restauranten, ta zipline, rappellere ned hopptårnet, besøke skimuseet eller utforske Roseslottet.

Holmenkollen byr også på flere fine turstier. Her er det bare fantasien som setter grenser.

2. Aker Brygge og havnepromenaden

Aker Brygge har et bredt utvalg av serveringssteder og shopping, men er også et utmerket sted for å bare rusle i solen. Bryggen er full av iskiosker og kaffebarer, så du kan enkelt kjøpe med deg noe på veien. Her finner du også noen av byens beste uteserveringer.

Om du ønsker å oppleve mer av havnen, bør du gå hele havnepromenaden. Gå fra tuppen av Sørenga til Tjuvholmen. Eller gå langs vannet helt ut til Bygdøy, dersom du ønsker en lenger tur.

3. Shopping

Det er nok av shoppingmuligheter i Oslo. Du finner mange eksklusive butikker i Nedre Slottsgate. Det er diverse butikker av ulik skala på Aker Brygge, i Bogstadveien og i Karl Johans gate. På Grünerløkka er det mange butikker blant kaffesjapper og barer. 

Oslo City og Byporten ligger ved Oslo S. Hos Paleet, Eger og Steen & Strøm finner du butikker i dyrere klasser.

4. Tusenfryd

Tusenfryd ligger omtrent 20 minutter med bil utenfor Oslo. Her kan du more deg med karuseller, berg-og-dalbaner, iskremkiosker, bilbane og mye mer. Tusenfryd er den perfekte fornøyelsesparken for en morsom dag med familien. 

5. Spennende aktiviteter

Oslo reptilpark har øgler, slanger, krokodiller, edderkopper, skorpioner, insekter og mer. Fangene på Fortet er stedet du kan ta med vennegjengen eller familien for en morsom dag med oppgaveløsing og utfordringer. For mer fart og spenning er trampolineparken Rush, Oslo klatrepark og aktivitetssenteret Megazone perfekt.

Bonus: Kultur og museer

Du kan velge og vrake, alt ettersom hva humøret sier. Operahuset, Deichman Bjørvika og det nye Munch-museet bør du få med deg. Ta gjerne turen innom Teknisk museum, Kon-Tiki museet, Norsk folkemuseum eller Naturhistorisk museum også. Nasjonalmusset, Astrup Fearnley-museet og Henie Onstad Kunstsenter gir påfyll til den kunstinteresserte.

Overnatting i nærheten

Topcamp Bogstad

Vi holder til ved markagrensa vest i Oslo, 15 minutter fra Oslo sentrum. Hos oss bor du godt uansett om du velger våre leiligheter, hytter eller campingplassen. Vi har førsteklasses sanitæranlegg, hvor du kan booke ditt eget privat bad. Her kan du bo hele året.

Besøk oss
Overnatting i nærheten

Topcamp Ekeberg

Høyt over Oslo finner du oss. Vi holder til ved den berømte Ekebergparken, med kort vei til Oslo sentrum. Hos oss bor du godt på campingplassen.

Besøk oss