Utleie av hytter og leiligheter

En Fleksibel Boligløsning for Bedrifter i Bevegelse

Du kan parkere bilen rett utenfor våre hytter

I et stadig skiftende forretningslandskap, hvor prosjekter kan lede bedrifter til å jobbe over hele Norges langstrakte land, dukker det opp en voksende etterspørsel etter midlertidige, men komfortable boligløsninger for ansatte. Enten det er for byggeprosjekter, feltarbeid eller andre oppgaver hvor ansatte trenger et hjem borte fra hjemmet, har Topcamp løsningen.

Skreddersydd for Bedriftsbehov
Topcamp, Norges ledende campingkjede, forstår behovene til moderne bedrifter. Med hytter og leiligheter fra Mandal i sør til Helgelandskysten i nord, er det alltid en boligløsning nær ditt prosjektsted.

Våre hytter og leiligheter har opptil flere soverom, privat bad og velutstyrt kjøkken, og kanskje mest tiltalende for mange; gratis parkering rett utenfor døren. Dette gjør hverdagen lettere for ansatte som ofte kommer med utstyr, eller som trenger fleksibiliteten bilen gir.

For oss i Topcamp er det viktig at våre bedriftskunder opplever økt verdi ved å bruke oss som overnattingsløsning. Vi ønsker å være en partner som bidrar til prosjektets suksess ved å gi ansatte en komfortabel, praktisk og behagelig base, sier Line Vestgård, Salgs- og Markedssjef i Topcamp.

Oslo-Alternativet
For de som jobber på prosjekter i eller nær Oslo, gir Topcamp en unik mulighet. Istedenfor å bekymre seg for byens travle natur, kan ansatte bo rett utenfor "Oslogryta", med naturskjønne omgivelser som marka og Bogstadvannet. Tenk deg å våkne opp til fuglekvitter og deretter ta en joggetur rundt Bogstadvannet før arbeidsdagen begynner.

Fleksibilitet først
Uansett hvor lenge overnatting er nødvendig, om det er for noen dager, uker eller måneder, er Topcamp forberedt på å skreddersy en løsning som passer din bedrifts behov.

I en tid hvor fleksibilitet og komfort er avgjørende for å holde et team motivert og produktivt, kan Topcamp være den forskjellen din bedrift trenger for å sikre at prosjektet blir en suksess.

Les mer om hva vi kan tilby deg og din bedrift

Langtidsleie
Lys og moderne innredet stue med gulv-til-tak vinduer og peis. Foto