Hytter med parkering rett utenfor. Foto

Lang- og korttidsutleie for bedrifter

Bo litt i leilighet eller hytte - praktisk og komfortabelt  

Behov for å bo litt lenger? Topcamp tilbyr hytter og leiligheter på en rekke steder, med eget bad og kjøkken samt parkering rett utenfor døren. Perfekt for virksomheter med medarbeidere på oppdrag hjemmefra, til innleid arbeidskraft eller ved annet behov for temporært bosted. Hytter og leiligheter med flere soverom kan deles - med hyggelig felles kjøkken og oppholdsrom. En halvprivat fellessone blir rett og slett litt mer som hjemme. Bilen parkerer du rett utenfor - inkludert i prisen. For perioder på mer enn en uke kan vi gi bedre pris enn hva bookingen viser – kontakt din aktuelle destinasjon på telefon eller epost for et hyggelig tilbud!

Spisebord og stue i leilighet. Foto

Bo komfortabelt rett utenfor Oslogryta 

Korttidsleie av leilighet i Oslo i forbindelse med oppdrag? I hytte eller leilighet på Topcamp Bogstad bor du rett utenfor Oslogryta, med marka og Bogstadvannet som nærmeste nabo. Her kan du våkne til fuglekvitter og harmoni - og ta en joggetur rundt Bogstadvannet etter jobb. Eller en skitur i marka, du kan omtrent sette på deg skiene i døra. Bilen parkerer du rett utenfor hytta - inkludert i prisen. Bogstad har hytter i flere prisklasser - og den som som skal bo litt får enda bedre avtale! 

Stue og kjøkken i funkishytte. Foto

Bo idyllisk og samtidig nær E6 i Brumunddal 

Oppdrag i Hamar, Brumunddal, Lillehammer-området med behov for å bo lengre enn en uke? Vi har rimelige hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken, og bilen parkert rett utenfor – kun 2 minutter fra E6. Her ligger alt til rette for å trives i en periode hjemmefra. Etter arbeid er det bare å jogge, gå eller sykle hyggelige turer og ikke minst slappe av med herlig utsikt til vannet. Dagene kan bli effektive når det er mindre enn 5 minutter til Brumunddal sentrum med kjøpesenter, spisesteder og mange andre tilbud, mens Hamar ligger kun 10 minutter unna. Ta kontakt for et godt tilbud.

Lun leilighet med stue, spisebord og trapp til hems. Foto

Bo trivelig med utsikt til Lågen, nær E6, Hafjell og Lillehammer 

På Topcamp Rustberg kan man bo hyggelig med herlig utsikt over Gudbrandsdalslågen og parkering utenfor. Her ligger alt til rette for å trives i en periode hjemmefra. Området har et flott turterreng for vandring, sykkel eller ski - og Hafjell alpinsenter er kun 8 minutter unna. Hyttene og leilighetene ligger fint og rolig til, men ikke langt fra E6, som gjør det enkelt og effektivt å komme seg dit du skal. På Rustberg finnes hytter og leiligheter i flere prisklasser, med eget bad og kjøkken. Kontakt rustberg@topcamp.no for en god pris.

Hytte med kjøkken og stue, med peis og store vinduer mot elva. Foto

Bo hyggelig på Ål, med nærhet til Geilo, Gol og Hemsedal

Hyttene på Topcamp Hallingdal i Ål er moderne og hyggelige, med eget bad og kjøkken. Bilen kan parkeres rett utenfor. Her har du fjell, skog og Hallingdalselva rett utenfor vinduene, samt kort vei til steder som Geilo, Gol og Hemsedal. Alt ligger til rette for et fint opphold hjemmefra, med kort vei til Ål sentrum, med kjøpesenter og butikker, samt badesteder, fiske og uovertruffent turterreng for vandring, sykkel- og skiturer. Det er ikke ofte ledig for å bo lenge her, men det er verdt å spørre om virksomheten har behov for midlertidig bosted i Hallingdal.  

Kjøkken og hytte i moderne leilighet. Foto

Bo sentralt i Mosjøen rett ved E6 

Behov for midlertidig bolig eller leilighet i Mosjøen-området? I hytte eller leilighet på Topcamp Mosjøen bor du rolig og landlig, med parkering rett utenfor og Mosjøen sentrum er innen gangavstand. Beliggenheten rett ved E6 gjør Topcamp Mosjøen til et effektivt sted å bo. Pizzabakeren ligger i resepsjonsbygget og stor dagligvarebutikk er mindre enn fem minutters gange unna.Topcamp Mosjøen har rimelige hytter og for lengre perioder enn en uke kan vi gi enda bedre pris.

Hyggelig stue og spisebord i hytte. Foto

Bo sjønært og fint i Nesna 

Bo litt i Nesna eller på Helgelandskysten i mer enn en uke - f.eks i forbindelse med oppdrag eller prosjekt? Vi har rimelige hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken. Bilen kan du parkere rett utenfor og det er kort vei til fergekai. Her bor du med sjøen som nærmeste nabo og de vakre Helgelandsfjellene som utsikt. Alt ligger til rette for å trives i en periode hjemmefra. Etter arbeid er det gode muligheter for å jogge, gå eller sykle hyggelige turer i området, fiske, ta en tur ut med SUP-brett, eller slappe av med utsikt til sjøen og de spektakulære fjellene. 

Stue og kjøkken i moderne leilighet. Foto

Bo moderne og rett ved stranda i Mandal

Behov for et sted å bo i Lindesnes-regionen for lengre enn en uke - i forbindelse med oppdrag eller prosjekt? Vi har flotte hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken og ett eller flere soverom. Bil kan du parkere rett ved, inkludert i prisen. Her bor du praktisk og komfortabelt. Nærmeste nabo er den 800-meter lange Sjøsanden-stranda og Furlunden, Norges fineste friluftsområde. Gangavstand til Mandal sentrum og gamleby, med kjøpesenter, lokale butikker og flere spisesteder. Ta kontakt på epost sjosanden@topcamp.no eller telefon 38261094 så gir vi deg et godt tilbud!