Topcamp havblikk - Helgeland

Camping med føttene i havet på Topcamp Havblikk!

dronefoto Topcamp havblikk campingplass på nesna med hav på 3 kanter

Når vi sier ved havet - så mener vi det

campingvogn med knallblått hav bak

Camping med havsutsikt og vel så det!

Bobilplasser med havet bak. Foto

Havnære hytter på Topcamp Havblikk

Gul hytte med utsikt mot havet. Foto

Aktiviteter både til lands og til vanns

Jente på SUP-board foran fjellene ved Nesna. Foto
 

Topcamp Havblikk - camping på Helgelandskysten

Topcamp Havblikk er helårsåpen, familievennlig camping ved havet. I tillegg kan vi tilby overnatting i et bredt utvalg av rom, leiligheter og hytter. Våre gjester har tilgang til sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom. I et fantastisk landskap med hav og spektakulære fjell er det mye å oppleve. Campingplassen er et naturlig valg av overnatting for reisende på kystveien langs Helgelandskysten.

Lyst rom med dobbeltseng. Foto

Korttidsleie og langtidsleie av hytte eller leilighet for bedrifter

Behov for et sted å bo i Nesna / Helgeland for lengre enn en uke i forbindelse med oppdrag eller prosjekt? Vi har rimelige hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken og bilen parkert rett utenfor. Her bor du med sjøen som nærmeste nabo og utsikt til de vakre Helgelandsfjellene. Les mer her!

Bestill nå - betal senere! 

Du kan f.eks bestille tidlig og sikre deg en god plass - og så betale når feriepengene kommer, eller dele opp betalingen. • Les mer >

en flokk på randonee-ski på vei opp fjell med blå himmel

Spektakulære vinteraktiviteter rundt Nesna

Helgelands majestetiske landskap med knallblått vann og snødekte fjell er det som møter deg en fin vinterdag på Nesna. I hjertet av Helgelandskysten er det nok av fantastiske opplevelser, alt innenfor rekkevidde fra en komfortabel hytte på Topcamp Havblikk.

Les mer om spennende vinteropplevelser på Nesna og i nærheten ›

Kontantfritt hos Topcamp

Topcamp ønsker betaling med kort - ikke kontanter. • Les mer ›

oversiktskart Topcamp Havblikk

Klikk på kartet eller HER for å se det større!

Kollasj med stemningsbilder fra Havblikk og Helgeland. Foto

Mye mer å se og oppleve i Helgeland!

På Helgeland samarbeider en rekke bedrifter sammen for å tilby deg og dine gode opplevelser. Enten du ønsker å leie båt eller sykkel, eller kanskje du vil møte havørna på Havørnsafari i RIB. Her finner du noe for enhver smak, form og fasong. Her er noen av opplevelsene nær Topcamp Havblikk.

Ny lekeplass. Illustrasjon

Ny lekeplass dessverre forsinket

Helt ny lekeplass , med nye husker, klatrestativ, zip-line, balanseleker og mye mer moro var bestilt for leveranse og montering før sommeren. Dessverre er vi nå blitt informert om at pga pandemi, stengte grenser osv eblir prosjektet forsinket. Leverandøren vil ikke klare å gjennomføre leveranse før sommeren 2021. De beklager og vi beklager, men det er dessverre utenfor vår påvirkning.   

Litt småpraktisk å vite før du kommer

Hund med hodet ut av bilvindu. Foto

Hunden din er velkommen!

Campere kan ha med hund (og katt), så lenge det ikke generer andre, hunden er i bånd, eier rydder opp etter hunden og tar ansvar for at den ikke lager støy.
Hund kan være med i hytte (Vi har også dyrefrie hytter) - men sluttvask koster litt mer med dyr.

Adapterkabel med Europa-kontakt. Illustrasjon

Ha riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkopling for Europa-kontakt. Vi har overgang for utleie, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at noen er ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Elbil-lader. Illustrasjon

Elbil-ladere

I samarbeid med Helgeland Kraft bygger vi en stor ladestasjon med hurtigladere på Mosjøen Camping – rett ved E6. Ladestasjonen forventes å være klar for åpning innen sommerferien og vi kommer med mer informasjon så snart detaljer i prosjektet er klart.

Konferanserom innredet som klasserom. Foto

Havblikk Konferansesenter

Her på Topcamp Havblikk har vi et nytt og moderne førsteklasses konferansesenter, med konferansesal, møterom og alt teknisk utstyr: prosjektor, lerret, DVD-spiller, og gratis WiFi. Det er gode muligheter for fleksibel innredning hos oss, vi kan stelle i stand store konferansesaler eller små møterom.

Det er parkering rett utenfor, og vi kan selvsagt sørge for frukt, kjeks, kaffe, te, vann og annen servering underveis. Les mer her!

Finn veien til Topcamp Havblikk!

 Kontakt Topcamp Havblikk

E-post: havblikk@topcamp.no
Telefon: +47 75 05 65 40
Adresse: Sjåberget 10, 8700 Nesna

    Facebook    Instagram          

Hvordan vil du bo?

Velg BEST eller FLEX bestilling

I likhet med flyselskap og hotellkjeder, har Topcamp 2-pris-system BEST og FLEX.  • BEST = Den beste, altså laveste, prisen. Med BEST kan du IKKE avbestille eller flytte din bestilling, dvs du får ingen penger igjen.  • FLEX = Du betaler litt ekstra for å ha mulighet til å avbestille med refusjon eller å bytte datoer. Du bestemmer selv hvor fleksibelt du ønsker å ha det. God tur!

To glade jenter i vannsklie på Lille Syden. Foto

Lille Syden er STENGT

Lille Syden er dessverre nå stengt for resten av sommeren pga tekniske problemer. Vi beklager dette. 

Et par spiser middag foran teltet sitt. Foto

Idyllisk camping ved fjæra

Hos Topcamp Havblikk kan du finne roen blant frisk sjøluft, krystallklart vann og mektige fjell, mens barna løper rundt med nye venner og koser seg i badeland. Du har hele Helgeland for dine føtter, Helgelands kanskje flotteste solnedgang og fantastisk mat av lokale og økologiske råvarer hos vår restaurant Aurora.

Topcamp Havblikk

Bo godt, luftig og idyllisk med utsikt til spektakulære fjell, med badeland, strand og en haug av aktiviteter rett utenfor døren.

Stue med åpen kjøkkenløsning i tømmerhytte på Topcamp Mosjøen

Lang- og korttidsleie
av hytter og leiligheter

Behov for midlertidig bolig eller leilighet i Mosjøen-området? Topcamp Mosjøen har rimelige hytter generelt, men for lengre perioder enn en uke utenom sommersesongen, kan vi gi enda bedre pris – kontakt oss direkte for hyggelig tilbud! Bo idyllisk i hytte på Mosjøen med bilen parkert rett utenfor – i gangavstand til Mosjøen sentrum!