TOPCAMP HAVBLIKK - HELGELAND

Fantasisk solnedgang på Topcamp Havblikk

Solnedgang Topcamp Havblikk, camping i Helgeland, Midnattsol

Lille Syden - stort bassengområde på Topcamp Havblikk

Vannsklier badebasseng, Topcamp Havblikk, Helgeland

Camping med unik havsutsikt

Bobilplass Topcamp Havblikk - Helgeland

Topcamp Havblikk

Topcamp Havblikk, camping Helgeland, Helgelandskysten

Idylliske aktiviteter

SUP-brett, Topcamp Havblikk, Nesna, Helgeland
 

Topcamp Havblikk - camping på Helgelandskysten

Topcamp Havblikk er helårsåpen, familievennlig camping ved havet. Gode plasser med havsutsikt for campingvogn og bobiler, eget teltområde og glampingtelt.I tillegg kan vi tilby overnatting i et bredt utvalg av rom, leiligheter og hytter. Våre gjester har tilgang til sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom. I et fantastisk landskap med hav og fjell er det mye å oppleve. Campingplassen ligger nær kystveien på Helgeland og er et naturlig overnattingssted for reisende langs Helgelandskysten.

Bestill nå - betal senere! 

Sommeren fyller seg opp fortere enn mange aner. Du kan bestille og sikre deg en god plass nå - og betale år feriepengene tikker inn.

Les mer >

Oversiktskart Topcamp havblikk - med plasser og nummer

Klikk på kartet for å se det større!

kontanter med kryss over

Topcamp blir kontantfrie

Med hensyn til i hovedsak smittevern for gjester og ansatte, innfører vi i Topcamp nå kontantfri betaling. Fra om med nå er kontanter uønsket på våre destinasjoner.

Les mer ›

Aktivitetsprogram for barn på Topcamp Havblikk sommeren 2022

hoppende glade barn nært

Topcamp Havblikk

Bo godt, luftig og idyllisk med utsikt til spektakulære fjell, med badeland, strand og en haug av aktiviteter rett utenfor døren.

Essen in der Abendsonne, Zeltplatz Topcamp Havblikk, Helgeland

Idyllisk camping ved fjæra

Hos Topcamp Havblikk kan du finne roen blant frisk sjøluft, krystallklart vann og mektige fjell, mens barna løper rundt med nye venner og koser seg i badeland. Du har hele Helgeland for dine føtter, Helgelands kanskje flotteste solnedgang og fantastisk mat av lokale og økologiske råvarer hos vår restaurant Aurora.

Topcamp Havblikk, Aktivitäten Helgeland Küste Camping mit Aussicht

Mye mer å se og oppleve i Helgeland!

På Helgeland samarbeider en rekke bedrifter sammen for å tilby deg og dine gode opplevelser. Enten du ønsker å leie båt eller sykkel, eller kanskje du vil møte havørna på Havørnsafari i RIB. Her finner du noe for enhver smak, form og fasong. Her er noen av opplevelsene nær Topcamp Havblikk.

Neuer Spielplatz kommt im Sommer bei Topcamp Mosjøen.

Ny lekeplass dessverre forsinket

Helt ny lekeplass , med nye husker, klatrestativ, zip-line, balanseleker og mye mer moro var bestilt for leveranse og montering før sommeren. Dessverre er vi nå blitt informert om at pga pandemi, stengte grenser osv eblir prosjektet forsinket. Leverandøren vil ikke klare å gjennomføre leveranse før sommeren 2021. De beklager og vi beklager, men det er dessverre utenfor vår påvirkning.   

Litt småpraktisk å vite før du kommer

Weisser Hund mit Kopf aus dem Autofenster

Hunden din er velkommen!

Campere kan ha med hund (og katt), så lenge det ikke generer andre. Hunden må være i bånd, eier rydder opp etter hunden og tar ansvar for at den ikke lager støy.
Hund kan være med i hytte (Vi har også hytter der ingen dyr slipper inn) - men sluttvasken koster mer når du har med hund. Voff!

Adapterkabel mit Europa- Steckdosen

Ha riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkopling for Europa-kontakt. Vi har overgang for utleie, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at noen er ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Ikon für Elektroauto-Lader

Elbil-ladere

I samarbeid med Helgeland Kraft bygger vi en stor ladestasjon med hurtigladere på Mosjøen Camping – rett ved E6. Ladestasjonen forventes å være klar for åpning innen sommerferien og vi kommer med mer informasjon så snart detaljer i prosjektet er klart.

Stue med åpen kjøkkenløsning i tømmerhytte på Topcamp Mosjøen

Lang- og korttidsleie
av hytter og leiligheter

Behov for midlertidig bolig eller leilighet i Mosjøen-området? Topcamp Mosjøen har rimelige hytter generelt, men for lengre perioder enn en uke utenom sommersesongen, kan vi gi enda bedre pris – kontakt oss direkte for hyggelig tilbud! Bo idyllisk i hytte på Mosjøen med bilen parkert rett utenfor – i gangavstand til Mosjøen sentrum!

Finn veien til Topcamp Havblikk!

 Kontakt Topcamp Havblikk

E-post: havblikk@topcamp.no
Telefon: +47 75 05 65 40
Adresse: Sjåberget 3, 8700 Nesna

    Facebook    Instagram