TOPCAMP MJØSA - BRUMUNDDAL

Velkommen til idyllisk camping og hytter med herlig strandlinje til Mjøsa

kun to minutter fra E6 ved Brumunddal

Mjøsa Feriepark idyllisk med lang strandlinje mot Mjøsa og småbåthavn i forgrunn

Herlige muligheter for sykkel- og vandringsturer!

Eldre par på sykkeltur på grusvei med Mjøsa bak

Herlig badeplass for store og små

Kåret til Mjøsregionens beste badeplass

2 jenter spruter på flyktende mor i vannet på badeplassen ved Mjøsa feriepark

Seile på mjøsa

men itte i sprøkkjin hålk

Glad par i tråkkebåt på Mjøsa

Her er alle vinnere!

Aktiviteter og avslapping i skjønn forening

To jenter sparker fotball med mål i Mjøsa Feriepark

Velkommen til idyllisk camping og hytter ved Mjøsa

Helårs campingplass med herlig strandlinje, badeplass, båthavn, skog og grøntarealer, kun ett minutt fra E6 mellom Hamar og Lillehammer. Over 400 plasser for caravan, bobiler og telt, familieleiligheter og hytter. Minigolf, minihusgrend, lekeplass, fotballbane og utleie av sykler, tråkkebåt, kano, mm. Lavvoen er et hyggelig, sommeråpent serveringssted med uteservering og flott utsikt over sjøen. Det er også kort vei til Brumunddal sentrum med serveringssteder og kjøpesenter.

morgenkaffe med utsikt

LEDIGE SESONGPLASSER

Bildet over kan være din utsikt over kaffekoppen - etter et herlig morgenbad i Mjøsa! Vårt nye felt med gode plasser er åpnet (om ikke alle detaljer er ferdig) - og vi tilbyr sesongplasser der. Dette er en sjelden sjanse, for ellers er det som regel kun en enkelt sesongplass av gangen som blir ledig i ny og ne - men nå er det mange å velge i! Joda, det er lenge til neste sommer, men det finnes flere interesserte og en ting er sikkert: De beste plassene går alltid først! Meld din interesse på epost mjosa@topcamp.no eller enda bedre: 

Kom og prøvebo camping fredag-søndag fra kun kr 249 for hele helgen! Bruk rabattkode VISNINGSHELG ved bestilling. 

NB! Tilbudet om rabatt gjelder til og med søndag 2. oktober - kun ved online-booking. Du legger inn rabattkoden i steg nummer 3 ved bestilling.

Bo litt lenger? Våre hytter og leiligheter er rimelig og hyggelig overnatting

Bedrift med oppdrag eller annet behov for lang- eller korttidsleie av midlertidig bosted i Brumunddal-Hamar-Lillehammer-området? Vi har rimelige hytter og leiligheter med eget bad og kjøkken, 2 minutter fra E6, med parkering rett utenfor. For lengre opphold enn en uke kan vi gi enda bedre pris enn i online-booking, kontakt oss på e-post eller telefon 62359800.

Möbliertes Wohnzimmer mit Lounge, Sesseln und Esstisch

Bestill nå - betal senere!

Hvis det napper i reisefoten, men lugger i bankkontoen, kan du velge å utsette eller dele opp betalingen. Det betyr at du kan bestille tidlig og sikre deg en god plass (eller pris) - og f.eks betale når feriepengene tikker inn. • Les mer >

glade badere hoppende fra oppblåsbart tårn

Den flytende badeparken er FERDIG FOR I ÅR 

Sommeren er dessverre på hell - vannet blir kaldere, skolen har begynt og de siste dagene var det mye flere gakkgakker enn folk som har brukt badeparken. Vi pakker derfor ned, men neste sommer vil vår flytende badepark fra Wibit med tårn, trampoliner, hop og sprett og kjempegøy på Mjøsa være tilbake! 

Overnatting

Mjøsa Feriepark har om lag 400 plasser for campingvogner, bobil og telt. I tillegg har vi 7 hytter og 8 leiligheter for utleie hele året

Velg BEST eller FLEX bestilling

I likhet med flyselskap og hotellkjeder har Topcamp 2-pris-system BEST og FLEX.  • BEST = Den beste, altså laveste, prisen. Med BEST kan du IKKE avbestille eller flytte din bestilling, dvs du får ingen penger igjen.  • FLEX = Du betaler litt ekstra for å ha mulighet til å avbestille med refusjon eller å bytte datoer. Du bestemmer selv hvor fleksibelt du ønsker å ha det. God tur!

Kontanter med kryss over

Topcamp blir kontantfrie

Med hensyn til i hovedsak smittevern for gjester og ansatte, innfører vi i Topcamp nå kontantfri betaling. Fra om med nå er kontanter uønsket på våre destinasjoner.

Les mer ›

Fartsgrense 10 km/t 

Vi har til enhver tid gjester og mange av dem er barn. Vi henstiller til alle gjester om å kjøre hensynsfullt. Ved bilkjøring inne på destinasjonens område gjelder fartsgrense 10 km/t.

Derfor vil du komme hit!

Her er bare noen av opplevelsene som gjør at du bør komme til Mjøsa Feriepark - flere aktiviteter og opplevelser følger lenger ned.

Innlandets beste badeplass?

Fasiliteter

Scroll sidelengs for å se fasiliteter 

2 jenter bader og spruter i vannet på Mjøsa Feriepark

Topp badeplass!

Dusj som spruter vann i sanitæranleget

To sanitæranlegg. Hoved-sanitær har familierom, rom for funksjonshemmede  og stellerom

Sanitær x 2

Hender som skjærer opp sopp og grønnsaker på kjøkkenbenk

Kokemuligheter og oppvask

Felleskjøkken

Hånd drar ut sanitær-kasetten fra bobil

Tømmestasjon

Hånd fyller klær i vaskemaskin

Vaskemaskiner

wifi-symbol over grønt landskap

Alle gjester får tilgang til wifi med hastighet og båndbredde tilpasset e-post, avislesing og sosiale medier. Signalstyrken varierer.

Gratis wifi

Lavvoen serveringssted med uteservering foran grønne trær og Mjøsa

Lavvoen serveringssted

2 jenter sitter og snakker foran en artig grillhytte

Grillhytte

Fotballsparkende jenter

Ikke uvanlig at menge tilbringer hele dagen her

Fotballplass

Kano på Mjøsa

Kano kan leies i resepsjonen 

Kanoutleie

Ungt par i tråkkebåt på Mjøsa

Tråkkebåt utleie

Miniatyr Lekehus-grend for barn

En herlig samling minihus som passer godt for lekelystne barn i alle aldre

Lekehus-småby

Opplevelser og aktiviteter

Det er ikke vanskelig å få tiden til å gå her. Mjøsa Feriepark og området rundt Hamar, Brumunddal og Lillehammer byr på en lang rekke aktiviteter, opplevelser og attraksjoner

Mat og drikke

Sommertid og i en del helger vår og høst er det hyggelig servering både inne i Lavvoen og utenfor med god utsikt. Storkiosken i resepsjonen er åpen de aller fleste dager i året, med is, brus, godis, kaffe og diverse. I Brumunddal og på Helgøya finner du mange hyggelige spisesteder.

Litt småpraktisk å vite før du kommer

Weisser Hund mit Kopf aus dem Autofenster

Hunden din er velkommen!

Campere kan ha med hund (og katt), så lenge det ikke generer andre. Hunden må være i bånd, eier rydder opp etter hunden og tar ansvar for at den ikke lager støy.
Hund kan også være med i hytte (Vi har også hytter der ingen dyr slipper inn) - men sluttvasken etter hund koster litt ekstra. Voff!!!

Elektroauto-Lader-Symbol über dem Bild eines ladenden Autos.

NYHET: Elbil-ladere

Vi har nå installert 4 flunkende nye elbil-ladere!  Vi henviser til disse og presiserer at det ikke er tillatt å lade elbil via strømtilkopling på campingplasser (sikring går for et større område, så den som snik-lader blir... upopulær).

Adapterkabel mit Europakanal

Ha riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkopling for Europa-kontakt. Vi har overganger for utleie i begrenset antall, så det er ikke garanterert ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Pga relativt nylige endringer av E6, viser ikke alle GPSer og karttjenester alltid helt riktig vei til oss.   Se ENKEL VEIBESKRIVELSE HER ›

Karte der E6 entlang Mjøsa bei Brumunddal und Abzweigung nach Mjøsa Ferienpark.

Kontakt Mjøsa Feriepark

E-post: mjosa[ætt]topcamp.no *
Telefon: +47 62 35 98 00 *
Adresse: Bureiservegen 5, 2384 Brumunddal

Facebook    Instagram

 

NYHET: Glampingtelt!

Bo med den friske, luftige, naturnære følelsen som du bare kan få i et telt, med komforten som du forbinder med et stort hotellrom med 
tregulv, tepper, seng, lenestoler, lamper og andre møbler! Bor du lenge nok slik, vil du ikke ønske å flytte inn i et hus igjen. Vi anbefaler glamping!