Topcamp Bogstad Camping

Vi tilbyr flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogner og telt.

Les mer

Området for camping på Topcamp Bogstad er idyllisk plassert i landlige omgivelser. Ved porten inn til plassen går bussen direkte inn til Oslo sentrum. Her får du det beste av to verdener: Storby og avslappende ferieliv.

Hos oss finner du både asfalterte plasser og gressplasser med strøm. I tillegg har vi hyggelige teltplasser og flere trær du kan henge hengekøya i.

Alle campingens gjester har tilgang til felleskjøkken, vaskeri og vårt flotte sanitæranlegg med god kapasitet. Der finner du dusj, toalett, private bad og egne bad for barna. Vi har HC-vennlig toalett. Strøm og dusj er inkludert i prisen.

Vi har flere ulike kategorier for camping, finn din favoritt under!

Overnatting

Bobilplass med strøm: Max 10 meter

Vi har 79 lett tilgjengelige plasser som er tilpasset deg med bobil. Plassene ligger rett ved vårt servicebygg. Alle plassene er asfalterte, og utstyrt med 16A strømtilkobling. Bor du på plass 1-36 er det mulighet for egen tilknytning til vann og avløp. Husk å overholde tre meter avstand til naboen.

Plass for camping med strøm: Max 8 eller 9 meter

Disse campingplassene passer for deg som har campingvogn opp til åtte eller ni meter. Her bor du komfortabelt, nær lekeplassen. Med disse plassene er det mulig å finne noe skygge under trærne. Det er 16A strømtilkobling. Husk å overholde tre meter avstand til naboen.

Plass for camping uten strøm: Max 9 meter

For deg som reiser som en ekte camper, tilbyr vi plasser i naturen uten strøm. Du har selvsagt tilgang til vårt store servicebygg, hvor du finner alle moderne fasiliteter. Husk å overholde tre meter avstand til naboen.

Plass for camping med strøm: Max 9 meter

Disse plassene er for deg som setter pris på naturen og ønsker et roligere tempo. De ligger naturnært til, like ved vårt andre servicebygg. Plassene har 16A strømtilkobling. Husk å overholde tre meter avstand til naboen.

Teltplass

Vi har flotte teltplasser med solrik beliggenhet, for deg som elsker camping. Plassene er tilrettelagt for teltstørrelse på maksimum 4x3 meter. Ønsker du å være koblet til strøm, anbefaler vi deg å booke en av våre campingplasser i stedet. Husk å overholde tre meter avstand til naboen.

  • Best

    Vårt rimeligste alternativ. Du vil ikke ha mulighet til å flytte eller avbestille oppholdet.

  • Flex

    Flytt eller avbestill oppholdet fram til 15:00 dagen før ankomst. 

  • Bestill nå - Betal senere

    Bestill din neste ferie nå, ta betalingen når det passer deg. 

Åpningstider

ResepsjonGjelder fra 21. juni til 17. august 2024

Mandag-fredag
08:00-23:00
Lørdag-søndag
08:00-23:00