TOPCAMP MOSJØEN - HELGELAND

Camping og hytter i flotte omgivelser nær E6

Oversiktsbilde Topcamp Mosjøen

Lek og moro på ny lekeplass!

Gladjente på lekeplassen hos Topcamp Mosjøen.

Magisk natur og idyllisk sentrum

Fjell og zipline i Mosjøen.

Se lyset i Mosjøen!

Nordlys over Mosjøen

Gå Helgelandstrappen til Himmels!

Utsikt fra Helgelandstrappen.

Spektakulære opplevelser!

Zipline og natur i Mosjøen.

Kos deg i idylliske Sjøgata!

Dame sitter i Sjøgata i Mosjøen
 

Topcamp Mosjøen - camping midt i Norge

Topcamp Mosjøen er helårsåpen, familievennlig camping og hytter med utsikt til spektakulære fjell og gangavstand til Mosjøen sentrum. Foruten gode plasser for campingvogn og bobiler, har vi eget teltområde - og kan tilby overnatting i et bredt utvalg av rom, leiligheter og hytter. Våre gjester har tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom. Mosjøen er ganske nøyaktig midtpunktet i langstrakte Norge og dermed et naturlig overnattingssted for reisende både sørover og nordover langs E6. NB! Planlegg mer enn én overnatting i Mosjøen - det blir bare for dumt å reise videre uten å få med seg Sjøgata, Helgelandstrappa, zip-line og flere av de flotte opplevelsene her!

Stue med åpen stue-kjøkken hos Topcamp Mosjøen. Foto

Korttidsleie av hytter og leiligheter

Bedrift med behov for midlertidig bolig eller leilighet i forbindelse med oppdrag eller hyppige overnattinger i Mosjøen-området? Bo praktisk og komfortabelt i hytte, med bilen parkert rett utenfor – i gangavstand til Mosjøen sentrum! Topcamp Mosjøen har rimelige hytter generelt, men utenom sommersesongen kan vi for lengre perioder enn en uke gi enda bedre pris – kontakt oss på mosjoen@topcamp.no for hyggelig tilbud!

Bestill nå - betal senere!

Du kan f.eks bestille tidlig og sikre deg en god plass - og så betale når feriepengene kommer, eller dele opp betalingen. • Les mer >

Nordlys over vinterlandskap med bål

Foto: Simon Fossheim / Visit Helgeland

Jakt nordlys på vintertur i Mosjøen

Mosjøen på Helgeland er et vinterparadis av de sjeldne. Se for deg hvite fjell, opplyste gater, nordlys, snøscooter-safari, randonee, hundekjøring andre og opplevelser du sent vil glemme, kombinert med hyggelige rusleturer og kafébesøk i Sjøgata.
Les mer om spennende vinteraktiviteter i området rundt Mosjøen ›

Fargerike bryggehus i Sjøgata i Mosjøen. Foto

Ta en tidsmaskin til magiske Sjøgata!

Den pittoreske gamle hovedgaten med Nord-Norges lengste sammenhengende trehus-bebyggelse er ikke et dødt museum - her finner du et yrende folkeliv med kafeer, butikker, museum, gallerier også videre!

Kontantfritt hos Topcamp

Med hensyn til i hovedsak smittevern for gjester og ansatte, ønsker vi at alle gjester skal betale med kort.  • Les mer ›

Topcamp Mosjøen 

Bo godt, luftig og idyllisk med utsikt til spektakulære fjell, mens du har gangavstand til Mosjøen sentrum!

Resepsjon Topcamp Mosjøen

Åpen alle dager kl 08.00-00.00

Resepsjon • Åpningstider

Oversiktskart Topcamp Mosjøen

Klikk på kartet for å se det større!

Kollasj med stemningsbilder og aktiviteter i Mosjøen og Helgeland. Foto

Mye mer å se og oppleve i Mosjøen-området!

I den fantastiske naturen rundt Mosjøen finner du verdens nordligste Via Ferrata, Norges lengste steintrapp opp i fjellet, 700 meter lang spektakulær zip-line over fjorden, kajakkpadling på Vefsn-fjorden, Ribsafari til værhardt fyr i havgapet og mange muligheter for flotte sykkel- og vandreturer. Men uansett hva du velger, så gå ikke glipp av magiske Sjøgata!

Litt småpraktisk å vite før du kommer

Hund med hodet ut bilvindu. Foto

Hunden din er velkommen!

Campere kan ha med hund (og katt), så lenge det ikke generer andre. Hunden må være i bånd, eier rydder opp etter hunden og tar ansvar for at den ikke lager støy.
Hund kan være med i hytte (Vi har også hytter der ingen dyr slipper inn) - men sluttvasken koster mer når du har med hund. Voff!

Adapterkabel med Europa-kontakt. Illustrasjon

Ha riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkopling for Europa-kontakt. Vi har overgang for utleie, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at noen er ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Elbil-lader. Illustrasjon

Elbil-ladere

I samarbeid med Helgeland Kraft bygger vi en stor ladestasjon med hurtigladere på Mosjøen Camping – rett ved E6. Ladestasjonen forventes å være klar for åpning innen sommerferien og vi kommer med mer informasjon så snart detaljer i prosjektet er klart.

Finn veien til Topcamp Mosjøen!

 Kontakt Topcamp Mosjøen

E-post: mosjoen@topcamp.no
Telefon: +47 75 17 79 00
Adresse: Campingveien 1, 8657 Mosjøen

    Facebook    Instagram          

Hvordan vil du bo?

Velg BEST eller FLEX bestilling

I likhet med flyselskap og hotellkjeder, har Topcamp 2-pris-system BEST og FLEX.  • BEST = Den beste, altså laveste, prisen. Med BEST kan du IKKE avbestille eller flytte din bestilling, dvs du får ingen penger igjen.  • FLEX = Du betaler litt ekstra for å ha mulighet til å avbestille med refusjon eller å bytte datoer. Du bestemmer selv hvor fleksibelt du ønsker å ha det. God tur!