TOPCAMP MOSJØEN - HELGELAND

Camping og hytter nær E6 og Mosjøen sentrum

Topcamp Mosjøen campingplass foran lav kveldssol bal Øyfjellet.

Harmonisk idyll - i gangsavstand til Mosjøen sentrum

Flott camping-kvalitet i gangavstand til Mosjøen sentrum

Hav og fjel i vakkert samspill

Mosjøen og fjellet speiler seg i blikkstille hav

Se lyset i Mosjøen!

Nordlys over Mosjøen

Gå Helgelandstrappen til Himmels!

Helgelandstrappa - steintrapp med flere tusen trinn oppover i Øyfjellet ved Mosjøen

Ta "tidsmaskin" til Sjøgata

Fra Sjøgata i Mosjøen

Kos deg i idylliske Sjøgata!

Dame sitter i Sjøgata i Mosjøen
 

Topcamp Mosjøen - camping midt i Norge

Topcamp Mosjøen er en helårsåpen, familievennlig, idyllisk camping med utsikt til spektakulære fjell og samtidig gangavstand til Mosjøen sentrum. Foruten gode plasser for campingvogn og bobiler, har vi eget teltområde - og kan tilby overnatting i et bredt utvalg av rom, leiligheter og hytter. Våre gjester har tilgang til moderne sanitæranlegg og felleskjøkken med spiserom.

Mosjøen er ganske nøyaktig midtpunktet i langstrakte Norge og dermed et naturlig overnattingssted for reisende både sørover og nordover. NB! Planlegg mer enn én overnatting i Mosjøen - det blir bare for dumt å reise videre uten å få med seg Sjøgata, Helgelandstrappa, zip-line og flere av de flotte opplevelsene her!

Bestill nå - betal senere!

Sommeren fyller seg opp fortere enn mange aner. Du kan bestille og sikre deg en god plass nå - og betale når feriepengene tikker inn. 

Les mer >

Oversiktskart Topcamp Mosjøen

Klikk på kartet for å se det større!

kontanter med kryss over. illustrasjon

Topcamp blir kontantfrie

Med hensyn til i hovedsak smittevern for gjester og ansatte, innfører vi i Topcamp nå kontantfri betaling. Fra om med nå er kontanter uønsket på våre destinasjoner.

Les mer ›

Stue med åpen stue-kjøkken hos Topcamp Mosjøen. Foto

Lang- og korttidsleie
av hytter og leiligheter

Behov for midlertidig bolig eller leilighet i Mosjøen-området? Topcamp Mosjøen har rimelige hytter generelt, men for lengre perioder enn en uke utenom sommersesongen, kan vi gi enda bedre pris – kontakt oss direkte for hyggelig tilbud! Bo idyllisk i hytte på Mosjøen med bilen parkert rett utenfor – i gangavstand til Mosjøen sentrum!

hoppende glade barn. foto

Aktivitetsprogram for barn på Topcamp Mosjøen sommeren 2022

Topcamp Mosjøen 

Bo godt, luftig og idyllisk med utsikt til spektakulære fjell, mens du har gangavstand til Mosjøen sentrum!

Resepsjon Topcamp Mosjøen

Åpen alle dager kl 08.00-00.00

Resepsjon • Åpningstider

Fargerike bryggehus i Sjøgata i Mosjøen. Foto

Ta en tidsmaskin til magiske Sjøgata!

Den pittoreske gamle hovedgaten med Nord-Norges lengste sammenhengende trehus-bebyggelse er ikke et dødt museum - her finner du et yrende folkeliv med kafeer, butikker, museum, gallerier også videre!

Kollasj med stemningsbilder og aktiviteter i Mosjøen og Helgeland. Foto

Mye mer å se og oppleve i Mosjøen-området!

I den fantastiske naturen rundt Mosjøen finner du verdens nordligste Via Ferrata, Norges lengste steintrapp opp i fjellet, 700 meter lang spektakulær zip-line over fjorden, kajakkpadling på Vefsn-fjorden, Ribsafari til værhardt fyr i havgapet og mange muligheter for flotte sykkel- og vandreturer. Men uansett hva du velger, så gå ikke glipp av magiske Sjøgata!

Ny lekeplass på Topcamp Mosjøen. Illustrasjon

Ny lekeplass dessverre forsinket

Helt ny lekeplass , med nye husker, klatrestativ, zip-line, balanseleker og mye mer moro var bestilt for leveranse og montering før sommeren. Dessverre er vi nå blitt informert om at pga pandemi, stengte grenser osv eblir prosjektet forsinket. Leverandøren vil ikke klare å gjennomføre leveranse før sommeren 2021. De beklager og vi beklager, men det er dessverre utenfor vår påvirkning.   

Litt småpraktisk å vite før du kommer

Hund med hodet ut bilvindu. Foto

Hunden din er velkommen!

Campere kan ha med hund (og katt), så lenge det ikke generer andre. Hunden må være i bånd, eier rydder opp etter hunden og tar ansvar for at den ikke lager støy.
Hund kan være med i hytte (Vi har også hytter der ingen dyr slipper inn) - men sluttvasken koster mer når du har med hund. Voff!

Adapterkabel med Europa-kontakt. Illustrasjon

Ha riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkopling for Europa-kontakt. Vi har overgang for utleie, men i begrenset antall, så vi kan ikke garantere at noen er ledig. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Elbil-lader. Illustrasjon

Elbil-ladere

I samarbeid med Helgeland Kraft bygger vi en stor ladestasjon med hurtigladere på Mosjøen Camping – rett ved E6. Ladestasjonen forventes å være klar for åpning innen sommerferien og vi kommer med mer informasjon så snart detaljer i prosjektet er klart.

Finn veien til Topcamp Mosjøen!

 Kontakt Topcamp Mosjøen

E-post: mosjoen@topcamp.no
Telefon: +47 75 17 79 00
Adresse: Campingveien 1, 8657 Mosjøen

    Facebook    Instagram