Topcamp Bie Opplevelser hos oss

Utforsk det beste av Sørlandet hele året, med aktiviteter som pumper adrenalin, setter smil om munnen eller gir ro i sjela.

Les mer

Plask i bassenget

I bassengområdet vårt kan store og små svømme, plaske og leke i solen. Det er god plass til å slappe av og sole seg i området rundt. Bassenget er utendørs og oppvarmet. Vi har et eget barnebasseng. 

Åpningstider:

28. juni - 10. august
Alle dager: 09 - 20Lekeplassen og hyttebyen

Lekeplassen vår har trampoliner med nett, hvor de større barna kan leke sammen. Hyttebyen passer fint for våre yngste gjester, med hyggelige småhus for lek. 

Lekeplassen og hyttebyen er et ypperlig sted for barna å danne nye vennskap og la kreativiteten blomstre.

Hoppende gøy!

Vi har en stor trampoline i fire deler, som er plassert rett bak bassengområdet. Det er nett rundt hele, så ingen barn vil falle på bakken. Her kan barna hoppe, trikse og leke sammen! 

På campingen

  • Lekeplass
  • Badebasseng
Foto: Raet Nasjonalpark | Jarle Kvam

Sørlandsbyen Grimstad

I Grimstad kan du oppleve herlig, flott skjærgårdsnatur. Du bør besøke nasjonalparken Raet, som består av 607 kvadratkilometer kystnatur og hav, med ulike marine naturtyper.

Grimstad er ideell for kajakkpadling, vindsurfing, båtturer, dykking, snorkling, bading og fisking. Alternativt kan du bare nyte atmosfæren i byens sentrum med sine mange restauranter, kafeer og spennende museer.

Opplev Grimstad
Foto: Raet nasjonalpark | Jarle Kvam

Prøv fiskelykken!

I Grimstad finnes det flere fiskemuligheter, både i havet og i ferskvann. En flott aktivitet for å senke skuldrene i naturen, og oppleve mestring når du får napp.

Prøv lykken på torsk, sei, lyr, sjøørret og makrell med havfiske, eller kast ut snøret i et av ferskvannene for å få ørret, gjedde eller abbor på kroken. Husk å holde deg oppdatert på informasjon rundt fritidsfiske og fiskekort.