Topcamp Sjøsanden Opplevelser hos oss

Nyt ferielivet, senk skuldrene og utforsk nye aktiviteter hos oss!

Les mer

Ti herlige strender

Vi kan virkelig kalle oss “Norges syden”, når vi er omringet av strender på alle kanter.

Alle strendene tilbyr noe unikt, enten det er volleyballbane, lekeplass i vannet, privatliv eller god plass. Vår nærmeste er en 800 meter lang sandstrand.

Gå på strandhopping eller nyt rolige dager på din favoritt.

Stor lekeplass

Vår lekeplass er mer enn bare et sted for fysisk aktivitet. Her kan fantasi bli til virkelighet, og kreativiteten slippes løs. 

Hør barnas jubelende latter mens de klatrer, løper og oppdager en verden som er laget spesielt for dem. Mens de utforsker nye høyder i klatrestativet, får følelsen av frihet i huskene, og springer fritt på lekeområdet.

Furulunden

Norges beste friluftsområde

Furulunden har tidligere vunnet pris som Norges beste friluftsområde og løpeområde. 

Skogsområdet består primært av furutrær. Stiene og veiene er perfekte for sykkel-, gå-, og løpeturer. Midt i området ligger Hobdetoppen, med utsikt over skjærgården og Furulunden. Turen opp til toppen tar ikke mer enn 10-15 minutter. 

Furulunden er et herlig rekreasjonsområde, hvor du kan ta deg en spasertur eller joggetur. Ikke bli forbauset om du møter på et rådyr, for her er det en helt dagligdags opplevelse.

Turkart fra UT.no

Lillebanken vannlekepark

Lillebanken, én av de fine strendene rundt oss, har bade- og lekepark i vannet. På stolper i vannet er det klatrestativ, hengekøyer, klatrenett og klatrestativ. Det er til og med en liten zipline i vannet. 

På land er det sittekanter av betong, dusj og lekeapparater. Lillebanken lekepark er universelt utformet, så her kan alle kose seg.

På campingen

  • Strand
  • Aktivitetsprogram
  • Turområder
  • Lekeplass
  • Hoppepute

Sjarmerende Mandal

Opplev ekte sørlandsidyll og besøk det koselige sentrumet, med hvite trebygninger, lokale butikker og gode spisesteder. Eller utfordre deg selv med rafting, og opplev naturens krefter ved kjente fyrtårn.

Utforsk Mandal