Hallingdal Leirskole

Velkommen til felles glad læring og opplevelser

Leirskole-klasse på bygdemuseet
Hytter og sentralbygg speiler seg i vannet med crisp luft og høstfarger i terrenget

Om Hallingdal Leirskole

Hallingdal Leirskole vil skape ekte og gode opplevelser for elevene gjennom aktiviteter som bidrar til læring, mestring og erfaring. Vi har et mangfoldig utvalg av pedagogiske og opplevelses -aktiviteter både vår, høst og vinter. Vi kan også lage egne opplegg for mer uformelle klasse- og avslutningsturer, med mindre faglig innhold.

 

Kompetansemål, fag og aktiviteter ved Hallingdal Leirskole

Hallingdal Leirskole vil skape ekte og gode opplevelser for elevene gjennom aktiviteter som bidrar til læring, samarbeid, mestring og erfaring. Vi tilbyr et mangfoldig utvalg av pedagogiske og opplevelses -aktiviteter både vår, høst og vinter.

Leirskole-elever fisker til egen middag
nåtids barn kledt opp som elever i skoletime for hundre år siden -

Reis med  tidsmaskin til klasserom for 100 år siden!

Gjett hva elevene husker best av å lese eller foreleses om historie - eller å oppleve og være en del av den? Ål Bygdemuseum er en tidsmaskin, hvor elevene ikke bare får se på gamle hus, men kler seg ut og opplever en skoletime for hundre år siden! Les mer ›

Praktisk informasjon og program-eksempler

Vi kan tilby et stort mangfold av pedagogiske aktiviteter - snakk med oss om ønsker, så finner vi sammen det optimale opplegget for deres klasse.

Lagbilde av tre lærere ved Hallingdal Leirskole

Menneskene er viktigst!

En skole blir ikke bedre enn lærerne eller personalet er.  Hos oss kan vi love at alle blir tatt godt vare på av Carina og at Ål kommune stiller med godt kvalifiserte, entusiastiske pedagoger, med dokumentert kompetanse og variert erfaringsbakgrunn. Ikke mindre viktig er at de også er hyggelige, sporty og kreative voksne folk - med godt humør!  Les mer om lærerne ›