Bo i nærheten av de beste fornøyelseparkene

To skrikende kvinner på karsuell. De henger i luften.

Å bo på camping samtidig som man besøker fornøyelsesparker gir ferien et ekstra piff.

Camping er et ypperlig overnattingsalternativ når dere skal til de store fornøyelsesparkene, og flere av våre destinasjoner ligger i nærheten av de mest populære parkene. Dere bor godt enten i vogna eller i hytter, på en sosial plass hvor barna fortsatt kan skape opplevelser og vennskap utenfor fornøyelsesparkene.

Kristiansand Dyrepark

25 minutter

Topcamp Bie - Grimstad

Når dere ikke er i Dyreparken kan dere slappe av og leke i bassenget eller rusle rundt i Sørlandsbyen Grimstad. Visste du at både Knut Hamsun og Henrik Ibsen bodde i byen i sin tid? I dag kan dere gå i deres fotspor.

Book overnatting
45 minutter

Topcamp Sjøsanden - Mandal

Bo blant de syv sandstrendene Mandal er så kjent for og et av Norges beste friluftsområder, Furulunden. Det er en kort gåtur fra Topcamp Sjøsanden til Mandal sentrum, som byr på Sørlandsstemning hele året.

Book overnatting

Dusj og strøm er alltid inkludert når dere bor på Topcamp.

Rating: 5/5

Hunderfossen og Lilleputthammer

10 minutter

Topcamp Rustberg - Hafjell

Bo med Gudbrandsdalslågen som nærmeste nabo. Blant den fantastiske naturen har vi campingplasser, leiligheter og ikke minst basseng og vannsklier.

Book overnatting
50 minutter

Topcamp Mjøsa - Brumunddal

Under en times kjøring fra både Hunderfossen og Lilleputthammer er vårt ferieparadis ved Mjøsa. Med hytter og en stor campingplass. 10 minutter fra oss finner dere også familieparken Snilsberg. Når dere bor hos oss anbefaler vi at dere låner våre sykler og tar tur inn til Brumunddal. Dere kan også bruke hele dagen i vår badepark.

Book overnatting

Bjørneparken og Langedrag

1 time

Topcamp Hallingdal

Topcamp Hallingdal er vår femstjernes camping. Med førsteklasses sanitær. Når dere ikke er ute og opplever dyreverdenen kan dere klatre rundt i klatreparken Høyt&Lavt eller spille Eventyrgolf.

Book overnatting
  • Bestill nå - Betal senere

    Bestill din neste ferie nå, ta betalingen når det passer deg. 

  • Flex

    Flytt eller avbestill oppholdet fram til 15:00 dagen før ankomst. 

  • Best

    Vårt rimeligste alternativ. Du vil ikke ha mulighet til å flytte eller avbestille oppholdet.

Tusenfryd

20 minutter

Topcamp Ekeberg - Oslo

På Ekeberg bor dere på gressletter med utsikt over Oslo. For dagene dere ikke er på Tusenfryd, ligger hovedstadens opplevelser rett ved deres føtter.

Book overnatting
35 minutter

Topcamp Bogstad - Oslo

På Bogstad har vi førsteklasses sanitæranlegg med mulighet til å booke private rom. Velg mellom våre campingplasser eller hytter. Uansett bor dere godt. Fra oss er det kort vei til badeplassen ved Bogstadvannet og marka. Det er også kort vei til Oslo sentrum, som gir dere storbylivet.